Zendaya manapság az egyik legtehetségesebb fiatal színésznő, aki számos sikerprodukcióban bizonyította már tehetségét. A 24 éves lány imádja a divatot, mindig nagyon csinos szerelésekben jelenik meg. Sokszor változtatja a külsejét, valóságos kaméleon. A legújabb képein a ’60-as évek nőies frizurái kaptak főszerepet, melyek újra feltornászták magukat a trendek élére.

hirdetés

A 24 éves színésznő kiváló stílusérzéke mostanság állandó téma a divatmagazinokban. Zsenge kora ellenére, Zendaya évek óta a legjobban öltözött nők között fut, és úgy tűnik, nem tud hibázni. Csodásan állnak neki a grandiózus estélyik, és nincs szüksége kirívó villantásokra, hogy felhívja magára a figyelmet. A különleges ruhafazonokat prímán kombinálja, mindig igyekszik izgalmassá tenni a megjelenését.

Nagyon figyel az összhatásra, ezért nem meglepő, hogy nagy gondot fordít a frizurájára. Már számos különleges hajkölteményt viselt, amelyekkel csakhamar divatot teremtett. A hajszínével is szeret játszadozni: kipróbálta már a vöröset, a szőkét, és barna lobonccal szintén láthattuk már. Legutóbbi fotóval a hatvanas években divatossá vált frizurák népszerűségét lobbantotta fel újra.

A ’60-as évek nőies frizurái még mai is elképesztően divatosak

A hatvanas években Catherine Deneuve egyszerű, de elegáns frizurái jelentették a legnagyobb inspirációt, és a nosztalgikus divatmorzsák lassacskán visszaszivárogtak a trendek közé. A filmcsillag általában nőies lokniba fésülve viselte szőke haját. A megjelenését pedig különféle masnikkal, hajpántokkal tette teljessé.

A nőies fazonvariációk népszerűsége időről időre új erőre kapott, ám 2021-ben minden eddiginél népszerűbbek lesznek a hatvanas évek ihlette hajviseletek.

Zendaya a W Magazine kedvéért szőkére cserélte barna tincseit, és a fodrászok sikkes retró frizurákat fésültek a hajából. A besütött hajvégeket hajpántokkal turbózták fel.

A lágy, beszárított frizura is visszatért a trendek közé, ez a nőies hajviselet elképesztően mutatós. Az oldalválasztéktól csak még dúsabb hatást keltenek a tincsek. Jackie Kennedy egykor frufruval viselte ugyanezt a fazont.

A 24 éves színésznő a Brigitte Bardot inspirálta szélfútta kontyot sem hagyhatta ki, ez a hajviselet franciásan lezser eleganciát kölcsönzött a megjelenésének.

A legendás francia színésznők frizurái még mindig tudnak újat mutatni, ezt Zendaya csodás fotói is bizonyítják. A művészien beállított hajköltemények helyett a laza, beszárított loknik lesznek a legdivatosabbak, amelyek kihangsúlyozzák a nőiességet és felturbózzák a megjelenést.

 

Kiemelt kép: Frazer Harrison / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés