Naomi Watts könnyed, letisztult vonalvezetésű, csipkés esküvői ruha mellett döntött, csodaszép darabban ment férjhez.

hirdetés

Az egyszerű szabás nem feltétlenül megy az elegancia rovására, pláne, ha csipkés az esküvő ruha, melynek mesterien kidolgozott motívumai vonzzák a tekintetet, mint Naomi Watts választásának esetében.

Az Oscar-díjas színésznő nem verte nagydobra, hogy házasodni készül, június 9-én, a legkisebb felhajtás nélkül ment hozzá Billy Cruduphoz, akivel már évek óta egy párt alkotnak. Az esküvő az egyszerűség jegyében zajlott, a New York-i Legfelsőbb Bíróságon mondták ki egymásnak az igent, Naomi Watts ruhája és menyasszonyi csokra is roppant visszafogott volt.

A csipkés esküvői ruha, amitől mindenkinek leesett az álla: Naomi Watts csodás darabot választott

A legtöbb menyasszony olyan esküvői ruhát szeretne, amitől mindenkinek eláll a lélegzete, amikor megpillantja. Ilyenkor általában grandiózus, uszályos ruhaköltemények kerülnek szóba, ám Naomi Watts bebizonyította, hogy egy visszafogott csipkés ruha is képes hasonló reakciót kiváltani, még akkor is, ha nem kimondottan esküvői darab.

A színésznő az Oscar de la Renta repertoárjából választott egy gyönyörű kreációt, melynek egyszerű szabását a részletesen kidolgozott, gyönyörű virágmotívumok ellensúlyozzák. Naomi Watts bohém eleganciája azóta is beszédtéma, sok nő felkapta a fejét erre a frappáns, nőies darabra, ami letisztult vonalvezetése ellenére is nagyon hatásos és szemet gyönyörködtető.

Kiemelt kép: Lionel Hahn/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés