A tökéletes menyasszonyi ruha kiválasztása talán az egyik, ha nem a legnehezebb része az esküvőszervezésnek. Jó esetben egyszer történik ilyen alkalom az emberrel, amit szeretne ízig-vérig, teljes szívéből megélni. Az életre szóló döntést a megfelelő kreáció még különlegesebbé teszi, így célszerű kicsit nézelődni a híres nők háza táján is, ugyanis az ő választásaik rengeteg ihlettel szolgálhatnak. Joe Biden unokája meseszép fazont választott, jóformán trendet teremtett a lágy esésű csipkeruhával.

hirdetés

A menyasszonyi ruha kiválasztásakor sok szempontot kell figyelembe venni, de persze az első és egyik legfontosabb, hogy az ara jól érezze magát benne, és azonosulni tudjon a kreáció stílusával. Gondolatban szövögetett tervek és divattrendek ide vagy oda, előfordul, hogy jön egy álomruha, ami abszolút felülírja a korábban felépített koncepciót.

Naomi Biden ruhája nagyot robbant a szezonban, novemberi esküvője után szinte mindenki az általa választott klasszikus fazonról beszélt a közösségi médiás platformokon. A divatbloggerek közül is sokan méltatták a gyönyörű darabot, mely visszafogottságával is igen nagyot ütött, és nem csak a couture ruhák kedvelőinek szolgált inspirációbombaként. Azt már megszokhattuk, hogy egy-egy exkluzív esküvőről szinte azonnal beszámol a sajtó, ám előfordul, hogy maga a ruha viszi el a show-t. Joe Biden unokája esetében éppen ez történt.

Joe Biden unokája meseszép ruhában ment férjhez

A csodálatos vonalvezetésű Ralph Lauren kreáció letisztult finomságával is vonzza a tekintetet. A meseszép ruhát chantilly csipke és organzavirágok díszítették. Az egyedi darab kissé Grace Kelly-s hatást keltett, ami leginkább annak köszönhető, hogy abszolút az időtlen elegancia mintaképe mind a fazonját, mind pedig az anyagát tekintve. Igazi klasszikus darab, amelynek sikkes eleganciáján nem fog az idő.

A ruha szabása könnyed és letisztult, amely szolidan emeli ki a karcsú derékvonalat, miközben kellően látványos hatást kelt. Az összképet csak a hosszú fátyol tette még különlegesebbé, amely szintén nem egy modern, szokványos kiegészítő volt. A szélén csipkeszegély ékeskedett, amitől rendkívül elegáns és fennkölt megjelenést kölcsönzött a menyasszonynak. A tervező kiválasztása valószínűleg nem volt véletlen, ugyanis Joe Biden unokája, Naomi korábban is jelent már meg Ralph Lauren kreációban.

A ruhát övező csodálat abszolút érthető, hiszen egy klasszikus, romantikus csipkedarabról van szó, amely mellőzi a túlzó részleteket, mégis lebilincselő darab. Nyilván nem mindenkinek adatik meg annak a lehetősége, hogy luxus tervezői darabot viseljen a nagy napon, a Naomi Biden által viselt kreáció tökéletes inspirációként szolgálhat, és nem csak akkor, ha valaki egyedileg varratná meg az álomruháját.

A klasszikus fazonok gyakran fellelhetők a szalonokban, különösen a csipkekreációk, ahogy az organza is közkedvelt anyag a menyasszonyi ruhák világában. Kis átalakítással egy letisztult ruhából könnyen hasonló darab válhat.

A hosszú ujjú megoldás őszi, téli és kora tavaszi esküvőre egyaránt remek választás lehet, a karcsúsított fazonkialakítás pedig dekoltázs nélkül is fokozza az elegáns nőiességet. A Joe Biden unokájáról készült fotókon tökéletesen látszik a ruha kivitelezése, amelyet az olyan apró részletek tesznek különlegessé, mint a hátul található gombsor. Ez egy olyan pici extra, amely sokkal egyedibbé varázsolja a megjelenést.

Az áttetsző részletek, valamint a dekoltázs formavilága vonzó, nőies, mégis visszafogott és elegáns összképet teremt. Habár már korábban is láthattunk példát arra, hogy egy híresség által viselt menyasszonyi ruha felrobbantotta az internetet, s minden ara hasonló fazonú darabot szeretett volna, talán még maga Naomi sem gondolta, hogy ekkora sikert arat majd az általa választott kreáció. Kate Middleton után úgy tűnik, most Joe Biden unokája is divattörténelmet írt.

Kiemelt kép: Adam Schultz/The White House via Getty Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés