Akár egységes, akár különböző árnyalatokban pompáznak a koszorúslányruhák, úgy stílusos, ha passzolnak az esküvői dekoráció vezérfonalához. Az őszi szezon remek inspirációkkal szolgálhat.

Sok pár ragaszkodik az esküvői tradíciókhoz, és ők szabják meg, hogy milyen legyen a koszorúslányok ruhája. Ettől még nem muszáj egyezniük, sem színben, sem fazonban, így a menyasszonyt kísérő lányok is némileg szabad kezet kapnak a választásban.

A színvilág azonban nagyon fontos, hiszen úgy kerek, ha a koszorúslányruhák árnyalatai harmonizálnak az esküvői dekoráció tónusaival, vagy legalábbis stílusba vágóak. Érdemes előre belegondolni, hogy a koszorúslányok több fotón is szerepelni fognak, ezért nem árt, ha a menyasszony öltözékével is összeklappol a megjelenésük.

Csodaszép koszorúslányruhák: őszi inspirációk

Az ősz kimeríthetetlen témát nyújthat az esküvői dekorációhoz, hiszen ennek az évszaknak különleges hangulata van a fátyolos fényeivel, és a lehulló levelek pazar színvilágával.

Az őszi színskála remekül mutat a fotókon, ezért nem hibázhattok, ha a szezon kedvenc árnyalatait veszitek alapul, amikor kiválasztjátok a koszorúslányruhákat.

A fű- és lombzöld, a szilvakék, a szőlő, és a bogyós gyümölcsök pasztelles, illetve élénk árnyalatai, mind felkerültek az őszi esküvői divat palettájára.

A csokrokban ugyanúgy visszaköszönhetnek ezek a hangulatos tónusok, melyek meghatározhatják a menyegző atmoszféráját. Sőt, még a koszorúslányok sminkjébe is beépülhetnek az ősz színei.

A most divatos ruhafazonok lágyak, és légiesen könnyedek, mint a kora őszi szellő, ezáltal természetes hatást keltenek.

A koszorúslányruha nemcsak rózsaszínben szép. A zöldet csak kevesen merik választani, pedig elképesztően jól mutat.

A hamvas szilvakék a szőke és vörös hajú koszorúslányoknak áll jól igazán!

Az azálea színe roppant különleges.

Ősszel természetesen, a bordó és burgundi árnyalatokról sem lehet megfeledkezni.

  • Megosztás:
hirdetés