Címoldal   /   Pluszmínusz   /  

Ejtett vállú felső

Trendi, ejtett vállú felső egy régi pólóból: 5 perc alatt kész

Keress egy régi pamutpólót, és gyárts belőle divatos felsőt percek alatt, varrás nélkül!
Forrás: Retikül.hu
2014.01.13.

Egy bő, ejtett vállú felsőt sportosan, vagy akár elegánsan is hordhatsz. Ez a fazon visszafogottan szexi, és minden alkaton jól áll.

Nézd meg, hogyan készíthetsz egy egyszerű T-vonalú pólóból percek alatt divatos és nőies felsőt!

Ejtett vállú felső házilag

Biztosan a te ruhatáradban is lapul olyan pamutpóló, amit utcára már nem vennél fel, de nagyon tetszik a színe, mintája, vagy bármi egyéb jó tulajdonsága kallódik el a szekrény mélyén. Jó hírünk van: ez a tökéletes alapanyag egy ejtett vállú felsőhöz.

Vedd fel a pólót, és mindkét oldalán jelöld be egy tollal a nyakrészen, hogy hol szeretnéd, hogy kezdődjön a felső. Érdemes az egyik oldalon valamivel nagyobb távolságot hagyni a nyakad és az anyag között. Fogj egy ollót, a pólót pedig terítsd ki magad előtt valamilyen vízszintes felületen.

Vágd ki félkör alakban a két berajzolt pont közti részt, követve a póló eredeti nyakrészének vonalát. Ha megvagy, húzgáld szét egy kicsit az anyagot, de vigyázz, hogy ne szakítsd el!

Hosszú póló esetében az aljából is levághatsz néhány centit, amit a nyakhoz hasonlóan szét kell húznod, meg kell nyújtanod - így még jobban fest majd a végeredmény.

Kép: asos.com

 
Még nincs hozzászólás
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
hirdetés
Partnereink:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.