A fekete szín viselése tavasszal és nyáron sem tilos! Nem lesz komor az összhatás, ha egy kicsit trükközöl a vidám árnyalatokkal. Ilyenkor bátrabban lehet kombinálni a vibráló tónusokat, a sötét alaptónus pedig szépen ellensúlyozza a tarka vagy élénk darabok harsányságát.

hirdetés

Fekete viselése tavasszal és nyáron: így nem lesz komor az összkép

A tavaszi-nyáron szezonban egyértelműen a vidám, vibráló színek kerítik hatalmukba a divatot, azonban ez nem jelenti azt, hogy a fekete ne férne fel a palettára. Sokan kifejezetten tartanak a komor árnyalattól, hiszen ilyenkor mindenki frissítően üde színekbe öltözik, azonban a feketével is zseniálisan lehet trükközni.

Ahhoz, hogy a fekete ne legyen túlzottan sötét és lehangoló, mindenképpen érdemes egy kis színt vinni a megjelenésbe. A fekete mellett minden élénkebbnek hat, azonban nem kell megijedni a merészebb tónusoktól. A tavaszi-nyári időszakban abszolút belefér a látványos viselet, már ami a színeket illeti. A fekete egy kicsit visszafogja a neonos, erőteljes árnyalatok dominanciáját, az eredmény abszolút harmonikus és sikkes hatást kelt.

A pink cseppet sem túlzás

A pink árnyalatról sokaknak kapásból Barbie ugrik be, azonban a nőies tónust bárki bátran alkalmazhatja, az összkép nem feltétlenül kelt vattacukorhatást. A fekete mellett az élénkebb, neonosabb rózsaszínek is komolyabbnak, elegánsabbnak hatnak, éppen ezért a tavaszi-nyári szettekben kifejezetten ütős és stílusos hatást kelt ez a menő kombináció.

Aki még izgalmasabbá szeretné tenni az öltözködését a szezonban, más árnyalatokat is belevihet a szettekbe. Ebben az esetben azonban fontos, hogy az erős pink határozottsága miatt érdemes visszafogottabb, lágyabb tónusokkal felturbózni az egyébként is izgalmas összeállításokat.

Képek: Jeremy Moeller/Christian Vierig/Getty Images.

 

A narancssárga mellett is jól mutat

Idén a narancssárga is hihetetlenül trendi, bár az erőteljes tónus sokakat megriaszt. Élénk és határozott, abszolút feltűnő és markáns, de a fekete mellett valahogy eleganciát és kifinomult nőiességet sugároz magából. A sötét alapárnyalattal kombinálva minden élénkebbnek tűnik, az összhatás mégis klasszikus, sikkes kisugárzást eredményez.

Ha már tavaszi-nyári szezon, nem kell finomkodni a színekkel. A narancssárga és a pink párosa elképesztően izgalmassá teszi a hétköznapi szetteket, a fekete mellett bőven elfér két erőteljes szín. Nem érdemes túltolni a vibrálást, ha alapszínnek a sárgát választod, az élénk rózsaszínt csak finoman, apró részletként adagold hozzá az összeállításhoz.

Képek: Streetstyleshooters/Christian Vierig/Getty Images.

 

Ilyenkor a neon is simán belefér

Sokan vannak, akik a neonsárgáról a nyolcvanas évek edzőszettjeire asszociálnak, vagy a diszkókorszak legmerészebb darabjai lebegnek a szemük előtt. Tény, hogy a már-már világító tónus garantáltan felhívja magára a figyelmet, ám a komor és egyhangú, lehangolóan sötét éjfekete szetteket egy pillanat alatt vidámabbá varázsolja.

Bármilyen meglepő, elegáns szettekben is szuperül mutat ez a csodás páros, a fekete darabok komor megjelenése abszolút háttérbe szorul.

Képek: Christian Vierig/Donell Woodson/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Cikkfotók: Jeremy Moeller/Christian Vierig/Streetstyleshooters/Donell Woodson/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés