A zöld szín az őszi divat legüdítőbb árnyalata, kifejezetten könnyed, finom hatást kelt az outfitben. Noha való igaz, hogy vannak feltűnőbb, látványosabb tónusai, egészen elegáns és visszafogott lehet az összkép, ha ügyesen csempészed bele a hétköznapi szettbe. Mutatjuk, milyen sokoldalú ez a naturális szín.

hirdetés

A zöld szín az őszi divat legfrissebb árnyalata

A zöld szín igencsak megosztónak számít, ám ennek ellenére az elmúlt időszakban jóformán uralta az aktuális trendeket. Az üzletekbe belépve számtalan kifinomult, frissítő zöld árnyalatú holmival lehet találkozni. Amilyen egyszerű, olyannyira sokoldalú tónus, a különböző verziói egészen eltérő megjelenést kölcsönöznek a viselőjük számára, de az szintén sokat jelent, hogy milyen ruhadarabok, anyagok kombinálódnak az outfitben.

A zöld egy visszafogottabb, üde és természetes szín. Nem olyan hivalkodó, mint a tűzpiros vagy szembetűnő citromsárga, ám nem is annyira letisztult, mint a fehér vagy a fekete. Mondhatnánk úgy is, ez a tökéletes arany középút, ha valaki szeretne egy kis színt, egy kis fűszert vinni az öltözködésébe. A galériában sikkes, más-más stílusú szetteket találsz, amelyeket ez a roppant sikkes divatszín varázsol különlegessé.

 

Bár az elmúlt időszakban a neonzöld roppant népszerű és divatos tónusnak számított, a szimpla hétköznapi vagy éppen irodai öltözködés esetén nem ez lesz a megfelelő választás. Túlzottan harsány és feltűnő lehet, éppen ezért érdemes más vizekre evezni. Szerencsére a zöld minden formában belepasszol az őszi sikkbe, visszafogottabb és elegánsabb változatban éppúgy trendinek számít.

A mély, sötétebb, méregzöld darabok rendkívül határozott, mégis nőies és elegáns összképet teremtenek. A lágyabb, púderesebb zöldek visszafogottabb hatást keltenek, azonban az őszi szezonban már kopik a bőr barnasága, ezek a verziók pedig könnyedén sápaszthatják a bőrt, nem árt vigyázni velük.

Nem feltétlenül kell az egész összeállításnak zöld színben pompáznia. A mintás darabok játékosságot visznek a megjelenésbe, igazán különlegessé teszik a külsőt. Ilyenkor érdemes zöld kiegészítőkkel, lábbelikkel vagy éppen táskákkal kombinálni az alapszerelést. A legjobb, ha az árnyalatok passzolnak egymáshoz, ettől roppant letisztult lesz az eredmény.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés