A zokni újabban szandállal és papuccsal is nagyon divatos. Bár az igazi tavaszi idő még nem érkezett meg, jó, ha tudod, hogy már nem számít divatbűnnek ez a kombináció, sőt, kreatív stílusérzékre vall, amennyiben sikerül tetszetősen összeházasítani ezt a két darabot.

hirdetés

A zokni-szandál kombinációról nem éppen a csinos szettek jutnak eszünkbe, jó pár elrettentő példa és emlék kavarog róla a fejünkben. Pedig ez a páros már régóta nem számít cikinek, persze nem árt jól értelmezni a divatot. Felejtsd el a fehér sportzoknival összeboronált otromba, fekete tépőzáras szandálok bizarr látványát. Érdemes inkább az új ötletek felé nyitni, melyek nem is annyira rémesek, sőt, igazi stílusfűszerként működhetnek az öltözékben!

Ez a divat sokakat meglep: a zokni szandállal stílusos is tud lenni

A bokazoknira felkapott szandál remekül mutathat farmernadrág mellé társítva, de a pántos lábbelivel megtámogatott térdzokni sem gyermetegen esetlen, ha miniszoknyát rendelsz mellé: attól függően, milyen a színek, minták, fazonok összhatása, a végeredmény nem feltétlenül lesz divatkatasztrófa.

Képek: Elisabetta Villa, Ernesto S. Ruscio/Getty Images.

 

A zoknira tekinthetsz úgy, mint egy feltűnő kiegészítőre: lehet csipkés, extravagáns, fémszálas, mintás, masnis, batikolt, vagy egyszínű kreáció. Ízlésesen összeválogatott árnyalatokkal kombinálva, nagyot dob a megjelenéseden, de érdemes ilyenkor finoman összehangolt, letisztult összképet kialakítani. Ha minden harsány a szerelésedben, könnyen kaotikus és giccses lehet a látvány. Nem csak a szandálokhoz, hanem a divatos félcipőkhöz is jól passzolhatnak a sikkesebb zoknistílusok.

Galériánkban bemutatjuk, hogy a vidám darabok hogyan illenek bele bohém szettekbe, illetve, hogy az egyszerű fazonoknak és az elegáns változataiknak, miként találhatsz helyet a hétköznapi öltözékekben.

Kattints a fotókra a galérián belül a teljes méretű képek eléréséhez.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/GettyImages.

Galéria képei: GettyImages.

  • Megosztás:
hirdetés