Időről-időre olyan lábbelik is bekerülnek a divat vérkeringésébe, melyek valójában senkinek nem állnak jól, mégis komoly népszerűségre tesznek szert. Idén jó pár olyan szandál akad, ami érthetetlen módon a trendek csúcsára tornászta magát.

hirdetés

A kilencvenes évek trendhullámai sok fronton nem tettek jót a cipő- és szandáldivatnak. Számos olyan fazon tért vissza, amely akkoriban sem tett hozzá sok pluszt a nőiességhez, sőt, némelyik a sikkesség ellensége. Idén is szép számmal akadnak olyan szandálok, melyek összenyomják, szélesítik a lábakat, vagy egyszerűen csak rondák.

10 szandál, ami méltatlanul népszerű

Nem igazán tudunk örülni a szögletes szandálok visszatérésének, melyek úgy néznek ki, mintha papírlapokon állna az ember, ráadásul optikailag a lábfejet is szélesítik. Ám, az Insta-posztokból ítélve, mégis sokan rákattantak ezekre a fazonokra, az irántuk megugrott igényt pedig a cipőboltok is igyekeznek kiszolgálni.

 

A vastag, XL-es talpú, csótányroppantó szandálok sem nyújtanak kecses látványt: akkorának mutatják a lábfejet, mint egy kiló kenyér. Ormótlanok, cseppet sem nőiesek, és a légies járást sem támogatják. A pufi steppelt szandálok nyilván nagyon kényelmesek, cserébe viszont elég furán néznek ki felvéve. Képgalériánkban számos olyan szandál szerepel, amit csúcsra pörgetett a divat, de nem azért, mert szép, vagy nőies.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés