A Sugarbird szereti különböző tematikák alapján felépíteni a kollekcióit. Ezúttal a retró neonszínek kerülnek középpontba, melyek mégis modern hatást keltenek A Sugarbird Budapest új gyűjteményében.

hirdetés

A Sugarbird a magyar divat egyik megkerülhetetlen elemévé avanzsált az utóbbi években. A tervezői csapat minden szezonban előrukkol valami újdonsággal, tavaly például a Frida Kahlo inspirálta kollekcióval aratott sikert a márka. Természetesen a tavasz sem múlhat el újdonságok nélkül: a Sugarbird Budapest névre keresztelt kollekció elhozza a neon vibrálását.

A Sugarbird új kollekciója igazán vibráló: a neonszínek teszik különlegessé

A Sugarbird Budapest 2021 Spring NEON kollekciójával a hazai márka stílusosan köszönti a tavaszt. Élénk, energikus színei és fiatalos, csajos fazonjai tökéletes alapjai lehetnek a lezser, vagány és izgalmasan nőies outfiteknek, ráadásul felpezsdítik a hangulatot. Az új kreációk üdék, színesek és ultramenők.

A tavaszi kollekcióban megjelennek a márkára jellemző sportos fazonok, ám a nőiesség sem marad alul, amiről a fodrokkal díszített kreációk gondoskodnak. A logómánia még mindig hódít, így a feliratos minták központi elemként jelennek meg a felhozatalban. A divatelemek különleges elegyétől válik moderné a Sugarbird új kollekciója, ami nagyszerűen illeszkedik a márka irányvonalába, hiszen friss és fiatalos.

 

A kampányképeken nem harsányan, inkább vérpezsdítően jelenik meg a neon vibrálása. A színes anyagban a NEON kollekció darabjai mellett helyet kaptak az idei Sugarbird loves Frida Kahlo gyűjtemény legújabb kreációi is. A virágos újdonságok nagyszerűen illeszkednek a neonszínek világába, ebből láthatjuk, hogy a különböző Sugarbird-vonalak mennyire jól mixelhetőek egymással!

A különleges kampányképeket a fiatal és tehetséges szerb Dusan Petrovic fényképész készítette, akivel már öt éve dolgozik együtt a Sugarbird csapata. Az új kollekció már elérhető a Sugarbird weboldalán. 

 

Kiemelt kép: Dusan Petrovic / Sugarbird. 

Képgaléria képei:  Dusan Petrovic / Sugarbird. 

Forrás: Sugarbird. 

  • Megosztás:
hirdetés