Az alakformáló előnyökkel rendelkező fürdőruha nem csak pluszkilók esetén jöhet szóba, egy-egy fazon optikailag helyrebillenti az arányokat, és szabásvonalaival szépen formálja az idomokat. Bár sok csinos, nőies kialakítású darabbal találkozhatsz a kínálatban, a legfontosabb, hogy feszengés nélkül tudd viselni a számodra tetszetős kreációt, és jól érezd magad a bőrödben. Egy jó úszódressz vagy bikini ehhez is hozzájárul, érezhetően fellendíti az önbizalmat.

hirdetés

Ahogy az utcai divatban vagy a fehérnemű terén, a fürdőruha esetében is igaz, hogy mindenkinek más fazon áll jól. Nagyon fontos megtalálni a tökéletes darabot, hiszen még a szimpla hétköznapi öltözködés is okozhat fejtörést, a strandolás előtt pedig különösen megemelkedik a stresszfaktor. A legtöbb nő kényelmetlenül érzi magát egy falatnyi bikiniben, hiszen valljuk be, ezek az apró, fehérneműméretű alsók és felsők nem sokat takarnak az alakból.

Szinte nem is létezik olyan nő, aki maximálisan elégedett lenne a testével. Feszengős fürdőzés helyett azonban könnyedén felszabadult és komfortos lehet a nyári program, csupán a megfelelő, alakformáló darabot kell megtalálni. Szétnéztünk, hogy milyen csinos fazonokat kínálnak a népszerű üzletek, és kiválogattuk a legnőiesebb fürdőruhákat!

 

Fokozza a nőiességet és kiemeli az előnyöket: mit tud egy alakformáló fürdőruha?

Az alakformáló fürdőruha hallatán rögtön mindenki valami haslapító, itt-ott leszorító, speciális gumírozású darabra gondol, mint a kontúrösszehúzó fehérneműk esetében. Ám itt inkább az előnyös szabások dominálnak, melyek nem feltétlenül hivatottak a kisebb-nagyobb zsírpárnák eltüntetésére. Vannak olyan fazonok, melyek ezt is megoldják, de a fő cél az optikai hatás, amellyel arányosabbá tehető és előnyösen formálható a sziluett.

A nőies alak éppen attól nőies, hogy rejt magában némi tökéletlenséget. A kifogástalan forma csupán a közösségi média, valamint a divatmagazinok világában létezik, jó sok retus után. Szerencsére manapság már ezek a platformok sem tolják túl a bomba alak illúzióját, ám még ennek ellenére is sokan érzik kellemetlenül magukat egy falatnyi fürdőruhában. Az örök elégedetlenségen könnyedén lehet változtatni a megfelelő bikinifazon megtalálásával.

A bugyi vonalvezetése rendkívül sokat dobhat a lábak alakján, nyújhatja a combokat és hosszabbnak mutathatja a végtagokat. A magas derekú verziók lelapítják a pici pocakot, és keskenyebbnek mutatják a derékvonalat. A karcsúsító fazonok kiemelik az előnyös részeket, miközben a takargatni kívánt területeket kellőképpen elrejtik.

A felsőrészekkel éppúgy zseniálisan lehet trükközni. A push-up verziók és a fodros, aszimmetrikus darabok megnyújtják a felsőtestet, magasabbra emelik a melleket, így sokkal nőiesebbé varázsolják a sziluettet.

Ma már az egyberészes verziók sem keltik az általános iskolai úszódressz hatását, kifejezetten nőies darabokat lehet kifogni. Annak, aki nem szeretné mutogatni a hasát, kellemetlenül érzi magát az apró, falatnyi bikinikben, mindenképpen érdemes ezek között keresgélnie. Rendkívül csinos és különleges, alakformáló hatással bíró fazonokkal lehet találkozni az üzletekben, érdemes adni egy esélyt ezeknek a dizájnos verzióknak.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés