Victoria Beckham nyári kollekciója egy tökéletes vízió, amely eltörli a határokat a kényelem és az elegancia, valamint a vintage és modern sikk között.

hirdetés

Az ötvenéves divattervező nemcsak személyes stílusával, hanem saját ízlésén alapuló márkájával is remek tippeket ad a letisztult, időtálló sikkhez. Bár divatcégének 2008-as elindítását számos kollaboráció, avagy tervezőkkel való együttműködés előzte meg, Victoria Beckham szárnypróbálgatását sokan kétkedve fogadták, például amikor első kollekciója debütált, a high fashion krémje felhúzott szemöldökkel vizslatta a részleteket.

A Victoria Beckham márka 2024-es tavaszi-nyári kollekciója nagy sikert aratott a párizsi divathéten. Képek: Peter White, Giovanni Giannoni/WWD/Getty Images.

 

Ám alig két év elteltével nemhogy befogadta a szakma, hanem nagy csodálója lett a Spice Girls egykori tagjának, aki kemény munkával és rátermettségének bizonyításával vívta ki magának a neves divatházak és divatmagazinok elismerését. Az egykor énekesnőként, dalszerzőként és modellként ismertté vált Victoria 2011-re olyan vonalat hozott létre divatmárkájával, amely könnyedén összekapcsolja a luxust a hordhatósággal.

A Victoria Beckham divatház 2024-es High Summer kollekciója letisztultságával és minimalizmusával modern alapokra helyezi a harmincas-negyvenes évek stílusának eleganciáját, ugyanakkor abszolút a kényelemre és a hordhatóságra fókuszál.

Victoria Beckham nyári kollekciója a könnyed eleganciát helyezi előtérbe

Amikor megakadt a szemünk a High Summer repertoár egyik legszebb darabján, az elefántcsontszínű, húzott vállú alkalmi ruhán, rögtön az a bizonyos harmincas éveket megidéző zöld selyemruha jutott eszünkbe, amit Keira Knightley viselt a Vágy és vezeklés című filmben.

Nem véletlenül, hiszen a film a harmincas-negyvenes évekbe repít vissza minket, és Victoria Beckham is vintage stílusesszenciákat szőtt bele az idei nyári kollekciójába. Bár most sem távolodott el a felesleges vagy túlgondolt részletelemektől mentes minimalista vonalvezetéstől, az anyagokkal, a textúrákkal különleges hangulatot teremtett.

A felhozatalban a szellős kötöttek, a selymes szaténok, a finom csipkék és a krepptextúrájú kínai selyemszövetek is megjelennek.

A gyűjtemény több darabja könnyedén átemelhető az őszbe, illetve nemcsak a forró, hanem a hűvösebb nyári napokra is tippet ad a könnyed elegancia megteremtéséhez.

A kötött ruhák és topok éppúgy előkerülhetnek egy vízparti nyaralás során, mint egy elegáns összejövetelen, csupán a kiegészítőket kell átvariálni a kifinomult szettekhez.

A tavalyi és az idei év vezető trendje, a csendes luxus tökéletes definíciója ez a kollekció, amely remek inspirációkkal szolgál a letisztult, egyszerre vintage és modern, minimalista elegancia megteremtéséhez. Az egyszerű vonalvezetés, a monokróm színkombináció, a világos és sötét tónusok, valamint az éterien könnyű és a texturált anyagok találkozása visszafogottságában is izgalmas, nőies összképet mutat.

A Victoria Beckham márka nyári kollekciója a modern és a vintage stílus kedvelőinek egyaránt szuper tippekkel szolgál, melyek ihletet adhatnak a letisztult szettekhez.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

Cikkfotók: Peter White, Giovanni Giannoni/WWD/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés