Ne gondold, hogy az öv csupán egy kiegészítő, hiszen idén meghatározó stíluselemnek számít a divatban, különösen a retró trendek berkein belül. Az egyik fazon már népes rajongótáborral rendelkezik az Instagramon.

A nyolcvanas-kilencvenes évek irányzatait most a hatvanas-hetvenes évek trendjei taszítják le a trónról, így sokkal nőiesebb sziluettekkel számolhatunk az őszi-téli szezon folyamán. A hetvenes évek divatjegyei között a vastag övek is kiemelkedő helyet foglalnak el, amelyek derékhangsúlyossá teszik az öltözéket.

Ez a karcsúsítás szempontjából is roppant előnyös, ugyanakkor egy szép övfazon dekoratívabbá varázsolja a szettet, illetve izgalmas színpárosításokra ad lehetőséget.

A legnőiesebb öv a szezonban

A Bottega Veneta indította útjára az ősz egyik kulcstrendjét, a hajlított csatú dupla övet, amely többféleképpen variálható.

Bár nyilván egy drága dizájnerdarabról van szó, nem lepődnénk meg azon, ha a fast fashion üzletekbe is bekerülne egy hasonló fazon.

Az Instagramon már most komoly rajongótáborral rendelkezik ez a stílusos kreáció, amit a divatbloggerek előszeretettel villantanak meg a különféle öltözékeikben.

Ruhával és nadrággal egyaránt jól mutat a nem túl díszes, de annál mutatósabb darab, ami a derékon lazán átfűzve, valamint duplán körbetekerve is viselhető.

Elképesztő, mennyire feldobja az öltözéket!

Monokróm, és kontrasztos szettekkel is jól mutat.

Bár a hetvenes évek trendjéhez igazodik, más-más stílusvariációkban úgyszintén megállja a helyét.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés