A nagy családi karácsonyi összejövetelek és a szilveszteri partik tervét sajnos idén is átírhatja a járványhelyzet, ám a hangulat megteremtésében továbbra is segíthet, ha igyekszünk kiragadni a hétköznapok sűrűjéből ezt a pár napnyi pihenést. Az öltözékeddel éppúgy emelheted a különleges alkalom fényét, még akkor is, ha nincs szükség koktélruhára vagy nagyobb puccparádéra. Az ünnepi ruhák kínálata idén nagyon sokrétű, és számos olyan darabra bukkanhatsz, amit később akár a mindennapi öltözékedbe is beültethetsz. A sokoldalúan kihasználható divatos fazonokra éleztük ki a keresést!

hirdetés

 

Számos fazon van, amit máskor is viselhetsz

Költséghatékonyabb és praktikusabb megoldás lehet, ha nem olyan ruhát vásárolsz, amit kizárólag az ünnepek ideje alatt, vagy nagyon elegáns alkalmakkor tudsz viselni. Az aktuális divatban szerencsére olyan fazonok és anyagok is jelen vannak, melyek más-más stílusban variálhatóak, így az ünnepek után is bátran kombinálhatók egyszerűbb darabokkal, hétköznapi viseletté alakítva őket. Ráadásul most nem csak a csillogó, flitteres és csillámos ruhák sikkesek, a bőrhatású, szatén- és csipkeanyagú kreációk éppúgy észbontóan divatosak.

Az üzletekben rengeteg eltérő fazon, mintázat és anyag közül válogathatunk idén. Érdemes minél hamarabb elindulni a beszerző körútra, hiszen a legjobb ruhákat minden évben idejekorán elkapkodják. Összeszedtük a legpraktikusabb darabokat árakkal, amelyek tökéletesen passzolnak az ünnepi hangulathoz, de megfelelően kombinálva egész évben bátran viselhetők lesznek. Az ilyen típusú ruhadarabokba éri meg igazán befektetni, hiszen ahogy egy szimpla munkanapon, úgy egy váratlanul jött eseményen is megállják a helyüket.

 

Ezek az ünnepi ruhák garantáltan elhozzák a várt hangulatot

A csillogó darabok az ünnepek aduászai, hiszen karácsonykor és szilveszterkor is minden erről szól. Egyértelmű tehát, hogy a kiválasztott szett tökéletesen passzol majd az eseményhez, ha kellően ragyogó anyagból készült. Ezek a közkedvelt darabok soha nem mennek ki a divatból, minden jelentősebb eseményre tökéletes választásnak bizonyulnak. Idén a boltok kínálatában több olyan darab is felbukkan, amiket azonban az egész év során, akár a hétköznapokon is bátran lehet viselni egyszerűbb darabokkal kombinálva.

 

A bársony örök klasszikus, így változatlanul jelen van a kínálatban. Anyagából adódóan kifejezetten elegáns és nőies, tökéletesen hozza a várva várt ünnepi hangulatot. A hétköznapok során is bátran viselhető darabok ezek, a laza eleganciát sugalló összeállítások alapját képezhetik.

A csipke kifinomult, nőiességet sugárzó anyag, amit egész évben bátran lehet választani. Idén kifejezetten sikkesnek számítanak az efféle szerelések. A menyasszonyi ruháktól kezdve a hétköznapi viseletig bármilyen alkalomra jó választásnak bizonyulnak.

 

Az egyik legnőiesebb ruhaanyag a szatén, hiszen elképesztően kifinomult, laza esésű ruhák készíthetők belőle. Egy egyszerű ing is kifejezetten sikkes és csinos lesz, ha ebből az anyagból készül, ráadásul a csillogástól sem áll távol a fényességéből adódóan. Egy egyszerű, kötött pulóverrel kombinálva egy szimpla hétköznapon úgyszintén viselhető.

A bőr- és bőrhatású kreációk nem csak a téli szezonban, gyakorlatilag egész évben elképesztően divatosnak számítanak. Ez az anyag is szuperül passzol a meghitt hangulathoz, az ünnepi ruhák egyik legmerészebb darabja lehet egy bőrhatású szoknya, nadrág, vagy blézer.

 

Kiemelt kép: /Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés