A puha karácsonyi pizsamák és a nőies ünnepi kiegészítők tényleg hangulatossá teszik a készülődést. Apróságok, de sokat adnak hozzá az adventi időszakhoz.

hirdetés

Karácsonyi pizsamák és ünnepi kiegészítők árakkal

Habár a legtöbben ilyenkor még aligha tudnak kiszakadni az év végi hajtás körforgásából, érdemes egy kis karácsonyi hangulatot csempészni a hétköznapokba. Arra nem biztos, hogy már most jut idő, hogy az egész házat ünnepi díszbe öltöztesd, ám sokkal apróbb dolgokkal is meghitté teheted az adventi időszakot.

A kényelmes karácsonyi pizsamák és ünnepi kiegészítők különlegessé teszik a várakozást. Nem nagy dolgok ugyan, ám jót tesznek a léleknek és egy kicsit kiszakítanak a mindennapi mókuskerékből. A karácsonyozást egyébként sem lehet túltolni, ilyenkor semmi nem túlzás vagy sok, a klasszikus filmek és a forró tea mellé abszolút jöhetnek a mézeskalácsos, télapós és rénszarvasos kiegészítők is!

A galériában árakkal mutatjuk a legcukibb karácsonyi pizsamákat és csajos kiegészítőket. Idén a zoknik viszik a prímet, de különleges papucsokból sincs hiány.

 

A legtöbben leragadnak a szimpla csúnya pulcsinál, ám a borzasztóan ronda karácsonyi ruhadarabok mellett számtalan dologgal lehet még elérni, hogy ténylegesen elkapjon minket a karácsony szelleme. A puha és mutatós pizsamák például a hétköznap estéket is meghittebbé varázsolják, s noha a téli szünet még egy kicsit várat magára, legalább segítenek abban, hogy kicsit lelassuljunk, lenyugodjunk, és értékeljük a meghitt otthon töltött pillanatokat.

A pulóverek és pizsamák trendje az üzletek kínálatán éppúgy eluralkodott, ráadásul idén már számos más karácsonyi kiegészítőt is beszerezhetsz. A rénszarvaspapucsoknak manapság már szarva van, de az arcápolási rutint ugyancsak feldobhatod egy menő szarvasos fejpánttal. Ilyenkor a pihe-puha öltözék kötelező otthon, a repertoárban számos bolyhos, meleg szettet találsz, amelyektől még a nőiesség sem áll távol.

Ne feledd, ilyenkor tényleg semmi sem túlzás, akár teljes karácsonyi díszbe öltözhetsz, a lelked garantáltan hálás lesz érte! Némelyik kiegészítő akár ajándék gyanánt is megállja a helyét. Ha aranyos ünnepi meglepetéssel szeretnél kedveskedni valakinek, szintén érdemes szétnézned az üzletekben.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés