Az ünnepek közeledtével ideje felkészülni az otthon töltött napokra. Az ínycsiklandozó menü végigkóstolása után semmi sem esik jobban, mint egy puha, meleg, kényelmes ruhában pihenni a kanapén, a kedvenc könyv vagy film társaságában. Ezek az ünnepi hangulatú pizsamák nem csak alkalomhoz illőek, hanem tökéletes partnerek a semmittevős napokon, amikor kikapcsolódásra vágyik az ember. Annyira komfortosak, hogy akár egész nap viselhetőek, ezáltal otthoni szettként is beválnak, ráadásul esztétikusabbak és nőiesebbek, mint a takarításhoz viselt, kinyúlt mackóalsó.

hirdetés

 

Az ünnepi hangulathoz a megjelenés éppúgy hozzátartozik, legalább annyira, mint a süteményillat és a téli dekoráció. A családlátogatás alkalmával előkerülhetnek a szép ruhák, ám akkor sem muszáj slampos melegítőkbe bújni, amikor végre az otthonod kényelmében és melegében lazítasz. A karácsony hangulatát megidéző pizsamák nem csak mókás verziókban kaphatóak, a nőies kialakítású összeállítások szintén népszerűek.

A pizsamahatású szettek egyébként is kifejezetten sikkesek idén, így akkor sem kell leharcoltnak és slamposnak érezned magad, amikor az egész napot otthon töltöd.

Kényelmes, nőies pizsamák: ideálisak a lazításhoz, és mutatósak

Az ünnepek alatt minden nő megengedheti magának, hogy gyermeki játékosságot vigyen öltözetébe. Az elképesztően aranyos, karácsonyi hangulatú pizsamáktól kezdve a tipikus kockás mintán át a visszafogott, nude színekben készített darabok is megtalálhatók a palettán.

 

A karácsonyi mintás, egyszerűbb darabok egyértelműen megidézik az ünnepi hangulatot, fazonjukból adódóan pedig ezek is lehetnek kifejezetten nőiesek.

Az ingszerű pizsamák valamivel kifinomultabb, elegánsabb megjelenést kölcsönöznek. Ezeket választva minden nő garantáltan csinosnak érezheti magát akkor is, amikor a lazítás perceit élvezi.

A mesefigurák és ikonikus filmek ihlette darabok a képzelet világába repítenek. A Harry Potter még mindig népszerű tematika, amire nem csak a gyerekek kapnak rá az ünnepi időszakban.

Az egyszerűbb, nude szettek harmóniát sugároznak, a darabjaik pedig külön-külön is jól kombinálhatóak. Télies anyagukból adódóan hihetetlenül puhák és kényelmesek, akár felérnek egy szép otthoni viselettel is. Ennek köszönhetően, ha véletlenül megérkezne egy nem várt vendég, nem kell pánikba esni és azonnal átöltözni, hiszen egy ilyen holmiban a lazább napokon úgyszintén stílszerű lesz a megjelenésed.

Ezek a kényelmes darabok tökéletesen összeboronálhatók egy pihe-puha zoknival vagy karácsonyi papuccsal, így az összkép hihetetlenül ünnepi lesz. Ajándékötletnek éppúgy fantasztikusak, hiszen ezeknél a könnyed daraboknál nem okoz problémát, ha a méret kicsit nagyobb a kelleténél.

Kiemelt kép és képgaléria nyitóképe: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés