Elizabeth Debicki neve már ismerős lehet a mozirajongók számára, az év végén pedig Diana hercegnéként láthatjuk majd a Netflix népszerű drámájában, A koronában. A szőke színésznő kisugárzására, csinos megjelenésére a divatvilág is felfigyelt, legújabb fotóin a tőle megszokott eleganciával reklámozza a Dior romantikus ékszerkollekcióját.

hirdetés

A 31 éves Elizabeth Debicki a Harmadnaposok című vígjátékban tűnt fel először, azóta pedig már szerepelt A nagy Gatstbyben és a Tenetben is. Tavaly derült ki, hogy ő alakítja majd Diana hercegnét A korona következő évadaiban. A színésznő Emma Corrint váltja a szerepben, aki a fiatalkori Dianát vitte képernyőre a népszerű drámában.

A rajongók már tűkön ülve várják a folytatást, ami nem is csoda, hiszen rengeteg forgatási kép látott napvilágot az elmúlt hónapokban. Rögtön bebizonyosodott, hogy nagyszerű színésznőt választottak, hiszen Elizabeth külsőre nagyon hasonlít Diana hercegnőre. A kettejük közötti hasonlóság sokakat megdöbbentett, így szinte biztos, hogy igazán izgalmas évaddal készülnek a nézőknek.

A szőke színésznő bájos, ugyanakkor karakteres kisugárzással bír, és minden adottsága megvan a modellkedéshez. Szépségére a nagy divatmárkák is felfigyeltek, így szinte egymás után kapja a felkéréseket.

Elizabeth Debicki a letisztult elegancia nagymestere: szépsége a Diort is megihlette

A színésznő tavaly kötött szerződést a francia luxusmárkával, a Diorral. A divatház az egyik márkanagykövetének választotta, Elizabeth a jövőben az ékszerkampányokban tűnik majd fel rendszeresen. Az első fotók meg is érkeztek, a La Rose Dior névre keresztelt kollekciót népszerűsíti.

 

Az ékszereket a rózsa inspirálta, így a virág végigkíséri az egész kollekciót. Több formában is megjelenik, vannak egészen apró fülbeválók és hangsúlyosabb rózsás darabok is. Ám minden esetben az elegancia és a finom nőiesség érvényesül. A kiegészítők letisztultak, időtállóak, így bármelyik nő ékszerdobozában megállnák a helyüket.

 

A finom, mégis feltűnő darabokhoz jobb reklámarcot keresve sem találtak volna, hiszen a színésznő belülről fakadó eleganciájához nagyszerűen illeszkednek ezek a visszafogottan romantikus darabok.

Elizabeth Debickiről egyszerű, letisztult portrékat készítettek. Nem bonyolították túl a dolgokat, a felvételeken nyoma sincs felesleges cicomának vagy túlzott retusnak. A színésznő finom sminket kapott, szőke tincseit pedig egyszerűen hátrafogták. Hanyag szélfútta kontyot készített a fodrász, az arcot keretező néhány elszabadult, kósza hajszál gondoskodik arról, hogy még véletlenül se kerüljön képbe a modorosság.

A portréfotók a színésznő arcára és az ékszerekre irányítják a figyelmet. A ruhákkal sem estek túlzásba, egyszerű alapdarabokat visel, amelyek a hétköznapokban is a ruhatára részét képezik.

A felvételeket David Sims készítette a Dior számára. A fotósnak sikerült nemes egyszerűséggel megragadni a színésznő visszafogott eleganciáját. Elizabeth csodásan fest, ragyogásával szinte túlszárnyalja a luxusholmik csillogását. Kíváncsian várjuk, hogy a jövőben milyen divatfotókon láthatjuk még őt.

 

Kiemelt kép: Stephane Cardinale – Corbis / Getty Images.  

Képek a cikkben: David Sims / Dior / FashionGoneRogue.com. 

  • Megosztás:
hirdetés