A munkahelyi öltözködés mindig komoly fejtörést okoz, hiszen egyszerre szeretne az ember csinosan, nőiesen, ugyanakkor változatosan öltözködni. Ez nem mindig egyszerű feladat, és általában ilyenkor kezd az ember őrült ruhavásárlásba.

hirdetés

Tavaszi szettek egyszerűen és nőiesen

Ám nem kell egy egész üzletet felvásárolni, hogy kipipáljuk a fenti hármast, ha beszerzel néhány kulcsdarabot, amik egymással is jól variálhatók, máris nyert ügyed van. A következő videóban nagyon szuper szetteket láthatsz, amikhez hasonló ruhadarabokkal egy hétre szépen felöltözhetsz.

A blézer, elegáns blúz fehér, fekete és pasztellszínben kötelező alap, amikhez hasonló színben passzints nadrágot, szoknyát és cipőt. Ezekkel az árnyalatokkal sosem lőhetsz mellé, plusz előnyük pedig, hogy egymással is nagyszerűen variálhatóak, így nemcsak egy, de akár két hétre is változatos ruhatárat dobhatsz össze.

A videóban kifejezetten tavaszi szetteket láthatsz, amiket a melegebb napokon önmagukban, hűvösebb időben pedig ballonkabáttal, szövetkabáttal vagy simán egy blézerrel párosíthatsz. Lesd el a trükköket, amik nagyon egyszerűek, mégis nőiesek!

 

Főkép: Claudio Lavenia/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés