A bloggerek hasznos stílustippek, illetve zseniálisan összeállított szettek segítségével mutatják meg, hogy ötven felett a divat kapuja még inkább kinyílik. Mesterien trükköznek a nőies és kényelmes darabokkal.

hirdetés

A köztudatban még mindig az a tényállás, hogy a divat, a kísérletezés és a trendkövetés a fiatalok terepe. Szerencsére manapság már egyre többen próbálják eloszlatni ezt a tévhitet, nagyon sok blogger igyekszik bebizonyítani, hogy az évek múlásával nem kell lemondani a stílusos megjelenésről. A trendeket illetően nem az számít, hogy a vélt vagy valós társadalmi elvárások alapján mi fér bele a ruhatárba ötven év felett, sokkal inkább az számít, hogy az adott személy miben érzi jól magát, mely darabok harmonizálnak a személyiségével és az ízlésével.

Linda és Lianne fantasztikus stílustippek, valamint remekül összeállított szettek segítségével mutatják meg, hogy a lehetőségek tárháza nem szűkül be az életkor előrehaladásával. Most élik meg csak igazán egyedi stílusukat, s remekül ötvözik az aktuális trendeket az általuk kedvelt, klasszikus ruhadarabokkal.

Stílustippek ötven felett: a divat nem korhatáros

A csinos bloggerek nem mondanak le az aktuális trendekről, ám saját kedvenceiket sem hagyják ki az aktuális repertoárból. Remek érzékkel vegyítik a nőies, elegáns és lezser darabokat, mindig bebizonyítják, hogy a kényelem nem megy a stílus kárára. Ötven felett járnak, de egyáltalán nem az életkoruk határozza meg azt, hogyan élik meg a nőiességüket, ízlésüknek és stílusuknak megfelelő szetteket állítanak össze.

Imádják a lezserebb, kényelmesebb szabású holmikat, ám olyan kifinomultan kombinálják őket, hogy az eredmény mindig magában hordozza a sikkes eleganciát. Ezt az anyagok és a színek szuper párosításával érik el. Még a legapróbb kiegészítők is passzolnak a szetthez, mindketten nagyon figyelnek a részletekre. A harmóniával teremtenek hidat a hanyag és lezser, valamint a nőies stílusú holmik között.

Gyakran viselnek mintás és színes darabokat is, de soha nem tolják túl a cicomát. Ha a ruha feltűnő, visszavesznek a kiegészítőkből, valamint a fazon is egyszerű, klasszikus vonalvezetést hoz. Könnyen tanulható, alapvető stílustippeket adnak az ötven feletti nők számára, amelyek az egyszerű hétköznapok során könnyedén alkalmazhatók. Olyan cuccokat válogatnak össze, amelyeket bárhol be lehet szerezni, a fast fashion üzletek és a turkálók tele vannak hasonlóan stílusos holmikkal.

Imádják a klasszikus maxiruhákat, amelyek nemcsak csinosak, de kifejezetten praktikusak is. Egy övvel látványosan fel lehet dobni a szabásukat, miközben egyetlen ruhadarabbal le is tudják a teljes hétköznapi szettet. Ha lezserebb külsőre vágynak, szimpla papuccsal kombinálják a trendi ruhákat, ha pedig elegánsabb megjelenés a cél, a magas sarkú espadrillesek és cipők kerülnek elő a szekrényből.

Ha elegánsabb holmikat választanak, nem viszik túlzásba a kiegészítőket, sőt, a legtöbbször egyszerű pólóval vagy atlétával kombinálják a csinos párosításokat.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés