Egy sportos, izgalmas stílus robbant be az utcai divat színterére, ami most jelentősen felforgatja az állóvizet. A tenniscore egyszerre lezser, sikkes és nőies, nem szereti, ha szigorúan bekategorizálják.

hirdetés

Az elmúlt években talán minden eddiginél jobban érzékelhető a divat hullámzása, a nők egyre nyitottabbak az új, izgalmas stílusrészletek felfedezésére. Ez idáig egy ultranőies trend hódított, szinte mindenki Barbie babának öltözött, ám a rózsaszín vattacukorvilágot a teniszmánia határozottan lesöpörte az élről. A sportos megjelenés nem tompítja el a nőiességet, ezek az összeállítások bizony látványosan növelik a vonzerőt.

A sportos stílus most mindent visz: nem rombolja le a nőiességet

Ha valaki meghallja a sportos kifejezést, kapásból a lezser, otthoni viseletekre vagy a pályán viselt edzőszettekre asszociál. A divat azonban nem ismer szigorú kategóriákat és merev határokat, a különböző stílusokat úgy kombinálja egymással, hogy a hétköznapi megjelenés a lehető legkülönlegesebbé váljon. Az idei nyár a tenniscore bűvöletében telik, a letisztult, sportos elegancia pedig igazán kellemes felüdülés a pinkben úszó összeállítások után.

Az utcai viseletekbe bemerészkedő teniszstílushoz csak egyszerű alapdarabokra van szükség, a ruhatár kialakításához nem kell több tucat holmit beszerezni. A sportos, ámde nőies ruhák és kiegészítők elképesztően feldobják a nyári külsőt, ráadásul szettben összepasszítva és önálló divatdarabként viselve egyaránt megállják a helyüket.

 

Visszás lenne azt mondani, hogy a tenniscore színt visz a mindennapokba, hiszen alapvetően a fehér tónusra épülnek a szettek. A népszerű trend mégis megérdemli ezt a jellemzést, hiszen alaposan felrázza a klasszikus nőies megjelenés megszokott sémáit. Olyan stílusmix, amely egyszerre hozza be a kényelmet, a praktikumot, a sportot, a kifinomult ízlést és a vonzerőt az utcai divatba.

A tenniscore letisztult sziluettjei kifinomult ízlésről árulkodnak, a sportos darabokban pedig ott lapul a könnyed nőiesség. A sikkes kis rakott szoknyák már eleve megalapozzák a dögös összhatást, a fehér sneakerek és kikandikáló zoknik csak megtörik az idilli hangulatot. Baseballsapka, galléros póló és fehér, egyrészes teniszruha nélkül sem lehet teljes a nyár idén, itt az ideje beszerezni a legmenőbb darabokat!

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés