Ha akad a szekrényedben egy lezser kötött pulóver és egy sikkes szoknya, már meg is van a legütősebb őszi-téli szetted.

A kötött pulóver minden ősszel előkerül, ezzel számolnunk kell, ám idén nagyobb hangsúly kerül arra, hogyan, és mivel viseljük ezt a megszokott darabot.

Nem muszáj végeláthatatlan farmer-pulóver kombinációkkal végigtengetni a hideg szezont, hiszen, különösen a változékony lombhullató szezonban, számos lehetőségünk van arra, hogy egy kis csavarral nőiességet csempésszünk a melegebb rétegekbe.

Kötött pulóver szoknyával

Még egy lezser, túlméretezett pulóver is jól mutathat, amennyiben a megfelelő szoknyával boronálod össze, illetve, ha melegedik az idő, érdemes kihasználni a vékonyabb lágy esésű, és a vastagabb kötött anyagok izgalmas összhangját.

Idén roppant divatosak a midiszoknyák, melyekhez remekül passzolnak a rövidebb fazonú, vagy a garbós nyakú pulóverek, sőt, ráadásként egy oversize kardigánnal is meg lehet bolondítani az őszi szettet.

A szűkebb fazonú kötött felsőkre bátran felkaphatsz egy blézert, a sportosan elegáns megjelenést pedig bokacsizmával, dandy cipővel, vagy edzőcipővel teheted teljessé.

Melegebb őszi napokon a pulóverre elég csak egy poncsót, vagy pelerint felvenned, ám, ha beüt az esős, hideg idő, a nőies rétegeket hosszabb kabátkával koronázhatod meg.

Ha a derekadat szeretnéd hangsúlyozni, mindenképp testre szabott, vagy derékig érő pulóvert válassz, amit tűrj be a magasított derekú szoknyába. A vastag és nagy csatos övek idén nagyon divatosak, ezeket is érdemes belekalkulálni a szettbe, hogy megvalósuljon a nőies sziluett.

Amennyiben a lezser öltözékeket preferálod, az oversize fazonú pulóverekkel szinte végtelen verziókban variálhatod a szoknyás összeállítást.

A harisnya hideg időben fontos, de a színét nem árt az outfit stílusához igazítani. Divatosak most a feltűnő, mintás és színes harisnyák is, ám a viselésük némi rizikóval járhat, hiszen főként a letisztult, egyszínű, visszafogottabb ruhadarabokkal együtt érvényesülnek igazán.

A hosszú szárú csizmák midi fazonú és miniszoknyákkal egyaránt ütős párost alkotnak, ami hideg időben nagy könnyebbséget jelent.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés