Ősszel ismételten előtérbe kerülnek a kötött pulóverek, ruhák és kabátok. Bizonyos fazonokkal szépen formálható az alak optikailag, most azokat gyűjtöttük össze, amelyek a plus size nőkön mutatnak a legjobban.

hirdetés

Őszi darabok kifejezetten plus size nők számára

Az őszi ruhákkal sok esetben nehezebb filigrán hatást elérni, hiszen a vastag darabok nem követik a test vonalát, és néha még a legvékonyabb nőket is szélesíthetik. Ám a megfelelő ruhák kiválasztásával szépen formálható az alkat, sőt vannak, amelyek kifejezetten a kerekded idomokon a legmutatósabbak.

Kora ősszel az egyik legpraktikusabb viselet a blézer, ami óv a meghűléstől, és sikkessé teszi az összeállítást. Az utóbbi években nagyon kedveltek az oversize fazonok, viszont ezekkel jobb vigyázni, hiszen eltüntetik a test vonalait. Ehelyett válassz laza, de mégis karcsúsított zakót.

A motoros dzseki már örök darabnak számít, ami állandóan jelen van az átmeneti szezonban. Ezt is bátran viselhetik a plusz kilókkal rendelkező hölgyek, hiszen, ha pont az alakjukra illő kabátot választanak, akkor az optikailag szépen formál. Az oversize és a hosszított fazonok kerülendőek, a legelőnyösebb számukra a csípőig érő szabás.

Minden nőnek szüksége van egy ballonkabátra. Elegáns, nőies viselet, bármivel kombinálható, egyaránt megállja a helyét formális eseményeken és a rohanós hétköznapokban. Ami talán pedig még ennél is fontosabb, hogy derékhangsúlyos darab, így szépen karcsúsítja a test vonalát.

A kötött pulóverek hozzátartoznak a hűvösebb időhöz, bár praktikusak, mégis kövéríthetnek. Éppen ezért, érdemes elkerülni a túlságosan bő és hosszú fazonokat. Ha mégis oversize pulcsira esne a választásod, akkor kombináld szűk farmerrel, és egy részét tűrd be a derékszabásnál.

A hosszú kardigánok és kabátok már az előző szezonokban is nagyon divatosnak számítottak. Optikailag hosszítják az alakot, övvel viselve pedig keskenyítik a sziluettet.

Nyitókép: Getty Images. 

Cikk képek: Pinterest. 

  • Megosztás:
hirdetés