Az idei kínálatból azok a fürdőruhák sem hiányoznak, amelyek nagy melleken és gömbölyded csípővonalon mutatnak igazán jól, ugyanakkor rafinált kialakításuknak köszönhetően, előnyösen formálják az alakot.

A pluszos méretű fürdődresszek és bikinik idén nagy meglepetést okoznak, ugyanis nemcsak divatos részletmegoldásokkal bírnak, hanem elképesztően nőiesek is. Az alakformáló egyrészeseknek sem az a céljuk, hogy minél többet kitakarjanak a testből, és rejtegessék viselőjüket, csupán ott korrigálnak, ahol kell, a dekoltázsnál azonban merészen hangsúlyozzák a nőies idomokat.

A legtöbb fazon az aktuális trendeket követi, ami nemcsak a színekben és mintákban, hanem az anyagok és fazonok legapróbb részleteiben is megmutatkozik. A fényes, testleszorító fürdőruhaanyagokat felváltják a bordázott, kényelmesebb megoldások, melyek szabadabb mozgást engednek, és még a karcsúsításnak is eleget tesznek.

A bikiniknél a vastag és levehető melltartópántokkal egyaránt össze lehet futni az új kollekciókban. Méretes keblekre az előbbi, körte alkathoz az utóbbi ajánlott. A csavart fazonok csalafintán terelik a tekintetet, sőt, dúsabb, kerekebb melleket formálnak, miközben a derékvonalat keskenyítik.

A hosszanti csíkok, valamint a fűzős dekoltázsok is segíthetnek az előnyös alakformálásban, és az élénk színektől sem kell megijedni, hiszen, ha jól működik a trükkös fazon, a hangsúlyos, vibráló árnyalatok sem szélesítik az alakot. A bikinik terén a magas derekú, haslapító bugyik növelhetik az önbizalmat, a merészen felvágott darabok pedig megnyújthatják a rövid lábakat.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés