Az egyrészes fürdőruhák már nem csak az idős és molett hölgyek, illetve a sportolók ízlését és igényeit elégítik ki, hiszen egy ideje megjelentek a stílusosan szexi divatdarabok a kínálatban.

Bár az időjárás még vacakol, bármikor berobbanhat a strandszezon, így ideje gondolkodóba esnünk, hogy milyen szabású fürdőruhában szeretnénk köszönteni a nyarat, ha egyszer beindul.

A sokszínű, és egyre nőiesebb választéknak köszönhetően, már nemcsak akkor nyúlunk az egyrészes fürdőruhák után, ha itt-ott el akarjuk rejteni a striákat, vagy a zsírpárnácskákat. Bár sok olyan fazon akad a kollekciókban, mely optikailag megnyújtja, vagy éppen nőiesebbé varázsolja az alakot, mindezeken túl a divatos szabások és részletmegoldások is csábítóvá teszik az egyrészes kreációkat.

A retró trendek virágzásával megérkeztek a boltokba a bordázott, sztreccs anyagú megoldások, az övvel vagy kivágásokkal karcsúsított, illetve a fűzős darabok, melyek kiemelik az előnyös domborulatokat, magasan szabott combkivágásukkal pedig hosszítják a lábakat.

A dögös szabásvonalak mellett a feltűnő minták és színek sem hagyják, hogy észrevétlenek maradjunk az egyrészesünkben, melynek trükkös és pimasz részletei mágnesként vonzzák a tekintetet. Megmutatjuk, milyen nőies fürdőruhákra bukkantunk az idei kínálatban.

 

Kiemelt képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés