Ha jól választod meg a bikinifelsőd fazonját, nem kell azon aggódnod a strandon, hogy kibuggyan, megereszkedik, vagy túlságosan a nyakadba szorul a melled.

A nagymellű nőket mindenki irigyli és csodálja, pedig ők sem mindig elégedettek az adottságaikkal. A szépen domborodó keblek könnyen formájukat veszítik egy rossz szabású fürdőruhában, olykor meg önálló életet élnek a strandon, ha nem kapnak kellő tartást. Míg egyes bikini-melltartók azért nem valók nagy domborulatokra, mert nem jól támasztanak, más darabok pont az ellenkezője miatt buknak el, például, hogy túlságosan felpolcolják a ciciket, így azok természetellenes pozícióba kerülnek.

Az olyan bikinik, melyeket direkt nehézbombázó kebelméretekre terveztek, kényelmes, rugalmas, de erős tartást adnak: alulról vagy oldalról emelik meg picit az idomokat, illetve trükkös pántokkal tartják a megfelelő helyen a méretes melleket, valamint tehermentesítik a hátizmokat. Megmutatjuk, milyen fürdőruhafazonokkal érhetsz el szép, formás dekoltázst.

  • Megosztás:
hirdetés