Néha csak egy kis inspirációra van szükség ahhoz, hogy pontosan tudjuk, mit akarunk bepakolni a bőröndbe, ha vár még ránk egy nyár végi utazás.

Bár elérkeztünk a nyár utolsó hónapjához, a legtöbben erre az időszakra időzítik a pihenést és a nyaralást. Ilyenkor a trendek sokasága már letisztult és beérett, illetve a leárazások végső hullámaiból némi szerencsével még ki lehet szemezgetni a szezon kedvenceit.

Egy kis inspiráció mindig jól jön, ha még mindig nem tudod, milyen divatos holmikkal töltsd meg a bőröndöd, és hogyan is nézzen ki a nyaralós stílusod. A képeken látható stílusbloggerek sokat utaznak, és inspirálóan öltözködnek, így érdemes ellesni tőlük egy-két jó tippet.

A pihenés ideje alatt elsősorban a kényelmes, laza holmik élveznek prioritást, de a hely hangulata is ihletet adhat attól függően, hogy egzotikus tengerpartra, romantikus vidékre vagy városi üdülésre mész.

A vászonruha lapos talpú cipővel és papuccsal is jól mutat, ráadásul kánikulában is jól szellőző, könnyed viselet, melyben öröm a városban csatangolni. A Trip by Triplets blog a letisztult öltözékekhez adhat ihletet.

Laza, de nőies szett városnéző sétához.

A mediterrán nyaralás hangulatát megfűszerezheted egy stílusba vágó ruhával.

Készülj fel rá, hogy a vidék bája hatással lesz rád. Szükséged lesz legalább egy-két szettre, mely a rusztikus romantika stílusjegyeit viseli magán. A VivaLuxury blog remek tippeket adhat.

Nemcsak anyukák stílustanácsadója lehet a Hello Fashion blog, mely egy háromgyermekes anyuka utazásait és sikkes öltözékeit mutatja be.

Elegáns és mindennapi szettekhez egyaránt találhatsz itt izgalmas inspirációkat.

Szép tájakat és észbontóan dögös, nőies ruhákat láthatsz a Collage Vintage stílusblogban.

Tőle aztán érdemes ihletet meríteni!

Ez a nő az életvidám, nyári szettek szakértője!

  • Megosztás:
hirdetés