Palvin Barbi öltözékeiből mindig könnyű ihletet meríteni, hiszen a magyar modell szereti az egyszerű, jól kombinálható ruhadarabokat. Szettjeiben mindig remekül vegyíti az aktuális trendeket. Ezúttal rövidre szabott farmerszoknya mellett döntött, nyárias, nőiesen laza stílusából is érdemes inspirálódni.

hirdetés

Palvin Barbi hétköznapi öltözékeire már a Vogue is felfigyelt, bár nem bonyolítja túl a mindennapi megjelenését, mégis mindig divatos. A vörös szőnyegen lehengerlően elegáns a modell, míg a hétköznapokban inkább a trendin laza stílus jellemzi.

Nem ragaszkodik feltétlenül a magas sarkú cipőkhöz, vagy a szűk ruhához, egy oversize dzsekiből és a farmerből is ki tudja hozni a maximumot. A farmerszoknya idén reneszánszát éli, Palvin Barbi pedig meg is mutatta, hogy lehet igazán sikkes.

Palvin Barbi csinos szettje a nyár kedvenc darabjait ötvözi: farmerszoknya edzőcipővel

A magyar modell most egy kifejezetten egyszerű összeállítással keltett feltűnést. A szett alapját a farmerszoknya jelenti, ez a kreáció a nyári divatból sem hiányozhat. A fazon érdekessége, hogy nincs elvarrva az alja, ezért kifejezetten vagány, bohém hatást kelt.

Mivel a szoknya eléggé rövid, így egy zárt fehér felsővel egészítette ki a szettet, amihez fehér edzőcipőt választott. A hűvösebb reggeleken még jól jöhet a vékonyabb kabátka, ezért egy apró farmerdzsekit kapott fel a szereléshez.

Az összkép elképesztően friss, izgalmas és nyárias. A fehér szín dominanciája kellően megadja a nyári hangulatot és a finom nőiességet. A laza összképet pedig az egyszerű szabású darabok biztosítják. Palvin Barbi összeállítása könnyedén lemásolható, hiszen csupa alapdarabot visel, melyek a nők többségének megtalálhatók a szekrényében, vagy bárhol megvásárolhatók.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés