A divatos, kényelmes edzőcipők az őszi szettek legnagyszerűbb kiegészítései lehetnek. Remekül megállják a helyüket a sportosan elegáns stílusban, a legtöbb darabot pedig szoknyával, elegáns nadrággal, esetleg farmerral is bátran kombinálhatod. Vidám megoldások után kutattunk a kínálatban, és csodás kreációkra bukkantunk!

hirdetés

Az őszi változékony időjárásban remek szolgálatot tesznek az edzőcipők. A változatos irányzatoknak köszönhetően sokféle stílusban megállják a helyüket, így kedved szerint variálhatod a különféle fazonokat. Továbbra is jelen vannak a nyolcvanas évek bumszli kialakítású darabjai, miközben visszaszivárogtak a köztudatba az egyszerű, letisztult sneakerek, amelyek sokoldalúan variálhatók.

A színes, vagány edzőcipők remekül kiegészítik az őszi szetteket

Az őszi szezonban rengeteg stílus keveredik egymással. Az elegáns fazonok mellett szép számmal találkozhatsz sportosabb, lezserebb darabokkal. A nyolcvanas-kilencvenes évek laza holmijai sem hiányozhatnak a felhozatalból. Főként a széles kialakítású, vastag talpú edzőcipőket emelte át a divat, melyek színt visznek az egyszerű összeállításokba.

 

A felhozatalban sok izgalmas fazonnal találkozhatsz. Megjelennek a klasszikus, letisztult fehér sneakerek, melyek remekül kiegészítik az egyenes szabású nadrágokat, blézereket, szövetkabátokat. Ha közel áll hozzád ez a stílus, akkor érdemes bőrből készült lábbelit választani, hiszen sokkal időtállóbb. A visszafogott elegancia kedvelői a bézs árnyalatú darabok közül szemezgethetnek, melyek úgyszintén bekerülhetnek a lazább irodai szettekbe.

A kissé bumszli, retró cipőfazonokat sem kell hanyagolni, mamafarmerral és egyenes szabású nadrágokkal kifejezetten jól mutatnak. A kevésbé elegáns szoknyák, ruhák stílusával szintén kompatibilisek a sportos lábbelik, így kár lenne kihagyni őket a megjelenésből. A színes, vidám edzőcipők remekül feldobják az egyszínű vagy mintás kreációkat. Utóbbi esetében érdemes játszadozni az öltözék tónusaival, de nem árt összehangolni az egyes árnyalatokat.

A színes darabokat semmiképp sem érdemes kihagyni a megjelenésből, mivel remekül feldobják az egyszerűbb szereléseket. Viselheted őket feketével, fehérrel, a variálásuknak csak a képzelet szabhat határt!

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés