Hailey Bieber egyszerű szépségpraktikában hisz, ez az arcpakolás gyorsan elkészül, és tényleg csodát tesz a bőrrel!

hirdetés

A modellek, színésznők és énekesnők gyakran jelennek meg a nyilvánosság előtt, épp ezért nagyon odafigyelnek bőrük épségére és szépségére, az átlagnál jóval gondosabb ápolásban részesítik, hiszen szinte naponta sminket viselnek. Bár több pénzük és idekük jut speciális arckezelésekre, masszázsokra és bőrtisztító eljárásokra, azért nem csak drága procedúrákat vetnek be, sokan például a leghétköznapibb arcpakolásokra esküsznek. Szépségtippjeikből bőven lehet inspirációt meríteni, hiszen gyakran a praktikumot helyezik előtérbe.

Hailey Baldwin Bieber lenyűgöző szépségével, vonzó kisugárzásával és ragyogó bőrével minden alkalommal lehengerli a nyilvánosságot. Számtalanszor posztolt már magáról smink nélküli fotót és videót, a bőre pedig festék nélkül éppen úgy ragyog, mintha profi sminkesek vették volna kezelésbe az ábrázatát. Természetesen a genetika és az életmód is nagyban befolyásolja a bőr állapotát, ám egyszerű praktikákkal és megfelelően kialakított szépségápolási rutinnal éppúgy sokat lehet tenni a ragyogó, üde megjelenésért.

A gyönyörű modell igencsak aktív a közösségi médiában, igyekszik kapcsolódni a követőihez. Néhány éve tartott egy kérdezz-felelek típusú beszélgetést, amelynek fő témája a bőrápolás volt. A modell nem csupán szakmájából adódóan rajong a szépségápolásért, bármilyen meglepő, ő maga is küzd különböző problémákkal, amelyeket a lehető legegyszerűbb, mégis leghatékonyabb módon igyekszik orvosolni.

Ez a pofonegyszerű arcpakolás Hailey Bieber kedvence

Tudatosan felépített arcápolási rutinja mellett a házi praktikákat sem veti meg. A kérdezz-felelek során elárulta, hogy milyen pakolást szokott készíteni, amikor a bőre veszít ragyogásából. A recept meglepően egyszerű, csupán két összetevőből áll. Nem csoda, hogy a TikTokon azóta is népszerű, sokan kipróbálták már a modell kedvenc arcmaszkját. A videóban láthatod, hogyan kell elkészíteni. A csodapakoláshoz csak tojásra és mézre lesz szükséged.

Hailey utasításai szerint a tojást egy kis tálkába kell felütni, amelyhez egy kevés mézet kell adagolni. Alaposan el kell keverni a komponenseket, majd a szemeket elkerülve felvinni a masszát a megtisztított arcbőrre. Miután megszáradt, langyos vízzel könnyedén le lehet öblíteni a kencét.

 

Bár ez az arcpakolás nem túl bonyolult, az összetevőknek köszönhetően annál hatékonyabb. A méznek kifejezetten magas a vitamin-, illetve ásványianyag-tartalma, éppen ezért nem meglepő, hogy a törődésre éhes bőr igencsak hálás érte. Szuper antioxidáns, amely hozzájárul a bőr megfelelő regenerációjához, a benne található enzimeknek köszönhetően pedig mélyen hidratálja a kitikkadt hámréteget. A méz továbbá egy antibakteriális összetevő, így az egyszerű pakolás akár problémás, pattanásos bőrön éppúgy bátran alkalmazható. Enyhe hámlasztó hatással bír, még a pattanások után maradt foltokat is halványítja.

A tojás szintén rendkívül hasznos elemét képezi az otthoni szépségápolásnak, Hailey Bieber nem véletlenül ajánlja olyan bátran ezt a fantasztikus összetevőt. A-, D-, valamint E-vitaminokban gazdag, amelyek nélkülözhetetlenek a ragyogó, üde megjelenéshez. Ezek a vitaminok nem csupán a bőröregedés lassításában és a szabad gyökök elleni küzdelemben vállalnak markáns szerepet. A bőr vízmegtartó képességét éppúgy javítják. A tojás mézzel párosítva hatékonyan veszi kezelésbe a nyúzott arcbőrt, a pakolás rendszeres használatának köszönhetően szemmel láthatóan javul a bőrkép.

Természetesen a modell által népszerűsített házi praktika csak akkor működik, ha az ember lánya következetesen betartja az arcápolási rutin lépéseit, s mindemellett odafigyel a táplálkozásra és a mozgásra is. Az egészséges életmód sokat javíthat a bőr állapotán, nem csupán a kencékre kell alapozni a ragyogást és a lenyűgöző megjelenést.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés