Ezek az öltözködési tippek jól jönnek a nyár folyamán, különösen utazáshoz adnak remek ötleteket! Könnyed ruhákkal nem csak a kényelmes, kánikulabarát viseletet valósíthatod meg, hanem egy-egy ország jellegzetes hangulatát is megjelenítheted a stílusodban.

hirdetés

A kényelem és a funkcionalitás nem feltétlenül megy a stílusos nőiesség rovására, ha lenge ruhákat is csomagolsz a nyaralásra, egyszerre mindhármat biztosíthatod magadnak. Ezek az öltözködési tippek ahhoz ugyancsak inspirációt adnak, hogyan alakíthatod a megjelenésed az utazás céljának megfelelően.

A legnépszerűbb vakációhelyeknek, országoknak általában megvan a sajátos atmoszférája, stílusa és hangulata, amihez könnyedén alkalmazkodhatsz a megjelenéseddel. Kényelmes, lenge, nőies ruhákban mindig sikkes lehetsz, bárhová is utazol.

Egyszerű öltözködési tippek utazáshoz: különböző stílusú ruhákat mutat a blogger

A népszerű ötvenéves divatblogger, Natasha Chadikovska remek tippekkel szolgál, hogy mit érdemes bepakolni a bőröndbe, ha Olaszországba, Franciaországba, esetleg Görögországba utazik az ember. Persze ezek a nyári egybeszabott ruhák és sokoldalúan variálható kiegészítők nem csupán az említett országokban tesznek jó szolgálatot a kényelmes és stílusos öltözékek megvalósításában.

Bármikor, még ha épp nem is nyaralsz, jó tippeket adhatnak az itt bemutatott szettek, hiszen rámutatnak arra, hogy a nyári melegre szabott öltözködés ilyen egyszerű is lehet, és még a stílusos, nőies megjelenésről sem kell lemondani a komfortosság javára.

A népszerű nyári trendek sem maradtak ki a szempontok közül, a négy összeállításban felbukkan a klasszikus ingruha, a színes-mintás maxiruha, a puffos ujjú, romantikus fazon, és a selyemhatású blúzruha. A divatos retró stílusjegyek éppúgy megmutatkoznak a szettekben, a kiegészítők összeválogatására ugyancsak érdemes nagy hangsúlyt fektetni.

A szellős, lenge anyagok elengedhetetlenek a kényelem érdekében, amire a klasszikus derékban húzott, onnan lefelé bővülő szabások úgyszintén rásegítenek.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés