Nem telhet el a nyár fehér ruhák nélkül, ezt a nagy márkák is így gondolják, ezért a divatüzleteket valósággal ellepték a világos egészruhák. A változatos trendeknek köszönhetően minden alaktípusra akad csinos darab, ami igazán sokoldalúan kombinálható a szezonban.

hirdetés

A fehér ruhák a nyár legpraktikusabb darabjai. A sötét színekkel ellentétben a fehér nem elnyeli, hanem visszaveri a napfényt, sőt, úgy is működik, mint egy derítővászon. Minél közelebb kerül az archoz, a fény hatására sokkal frissebbnek, üdébbnek mutatja a bőrt, ezáltal a világos tartományban elhelyezkedő tónusok fiatalító hatással bírnak.

A fehér ruha kortalan, sikkes, és igazán jól kombinálható darab. Képek: Getty Images.

 

Pluszkilók esetén sem kell nyáron feketébe burkolózni. A fehér ruha nem feltétlenül szélesíti az alakot, sok minden múlik a fazon- és anyagválasztáson. Az áttetsző textíliák nem túl szerencsések, nem árt olyan megoldásra fókuszálni, ami egyszerre képviseli a nőiességet és a könnyedséget. Rengeteg múlik a megfelelő szabásvonalakon, ha a ruha igazodik a testalkathoz, akkor optikailag előnyösen formálja a sziluettet.

Nőies, bájos fehér ruhák a kínálatból

Az aktuális divat igazán változatos, rengeteg nőies, karcsúsított fazonnal találkozhatsz az üzletek polcain. Vannak rövidebb, szexisebb kialakítások, ám a midi ruhák kedvelőinek sem kell csalódniuk. A fehér ruha hatalmas előnye, hogy nem melegít, cseppet sem fullasztó, így akár egy hosszabb ujjú fazon is szóba jöhet a mérsékelten meleg nyári napokon. Ezek a variációk kifejezetten praktikusak lehetnek, ha egész nap légkondícionált helyiségben tartózkodsz.

 

A jolly joker ingruha sem hiányozhat, ez valamennyi alaktípusnak jól áll. A derékra helyezett öv szépen formálja a sziluettet optikailag. Ám vannak fodros kreációk, melyek főként a sportos testalkatból tudják kihozni a maximumot.

A fehér ruhák jól kihasználhatóak a nyár folyamán, ami a kiegészítőknek köszönhetően pillanatok alatt feldobhatóak. A vidám színek mellett kipróbálhatod szalmakiegészítőkkel, vagy kombinálhatod őket bézzsel és a rokonárnyalataival.

 

Kiemelt képek: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés