Végre megérkezett a jó idő, és reméljük, tartós marad. Hiszen akkor előkerülhetnek a színes, mintás egészruhák, amelyek nem csak nőiesek és csinosak, hanem megkönnyítik az öltözködést. A nyári divat igazán változatos, sokféle fazonnal találkozhatunk a kínálatban. Szétnéztünk az üzletekben, és kiválogattuk a legszebb kreációkat, amelyekkel gyerekjáték feldobni a megjelenést.

hirdetés

A szeszélyes tavaszi időjárás nem igazán kedvezett a nőies öltözködésnek. Többször vettük elő az esőkabátot, mint a sikkes blézert, és a szélviharos napokon is inkább a praktikum győzött, nem a szoknya, vagy ruha.

Képek: Edward Berthelot/Getty Images.

 

Nem csoda, ha ez az önbizalmat is megtépázta kissé, de remélhetőleg, most már elbúcsúzhatunk a pulóverektől, és új színt kaphat a ruhatárunk. Az egészruhák szuper frissítésnek ígérkeznek, hiszen remekül lehet trükközni a karcsúsító és nőies fazonokkal, ugyanakkor a nyár összes pezsdítő árnyalatát felvonultatják.

Álomszép színes egészruhák, amelyek nem hiányozhatnak a nyári ruhatárból

A nyári ruhatár legpraktikusabb darabjai egyértelműen a nőies szabású egészruhák, amelyek könnyedén kombinálhatóak, és a legnagyobb melegben is megállják a helyüket. Az utóbbi időben az ingruhák voltak a legkelendőbbek, de a klasszikus szabások szintén visszatértek, kissé modernebb változatban. Szép számmal találhatunk olyan divatos fazonokat a kínálatban, amelyek ízlésesen hangsúlyozzák az idomokat, és szépen formálják az alakot. A tökéletesen passzoló darab nem csak a megjelenést turbózza fel, hanem az önbizalmat úgyszintén megdobja!

A tavaszi-nyári szezonban a színes, mintás kreációk között érdemes nézelődni, melyek vonzzák a tekintetet. Számtalan sikkes darabbal találkozhatsz az üzletek polcain, amelyek vibrálóak, ám mégsem túlságosan harsányak. A megfelelő kiegészítőkkel pedig nagyszerűen harmonizálnak, így igazán egységes lesz a szerelés. Akár élénk színblokkokat is kialakíthatsz, ha a ruha valamely tónusát a cipődön, vagy a táskádon is megjeleníted.

 

Bátran megpróbálkozhatsz a színek játékával, idén roppant divatosnak számít a színblokk trend, ami a hangsúlyosabb tónusok keverését jelenti. A különféle minták mixelése úgyszintén porondon van, ez akár megvalósulhat egyetlen ruhán belül, hiszen ismét felizzott a foltminta népszerűsége. A különféle printek finom kombinációja nőiessé, ám mégis sikkessé teszi a megjelenést.

A színes cipőkkel, táskákkal, napszemüvegekkel vihetsz még több vidámságot a szerelésedbe. Idén nagyon divatosnak számítanak a feltűnő árnyalatú kiegészítők, ezeket stílusfűszerként úgyszintén alkalmazhatod. Az egyszerűbb ruhadarabokat könnyedén feldobják, a mintás egészruhák elevenségét pedig nagyszerűen kiegészítik, ellensúlyozzák.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Jeremy Moeller / Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés