Ha most valaki visszamenne egy-két évtizedet az időben, nem lenne nehéz dolga beilleszkedni, már ami a ruházatot illeti. Kevés kivétellel, szinte minden divatos most, ami 90-es évek, ám úgy tűnik a 2000-res évekből is egyre több darab tér vissza, kicsit modernebb kidolgozásban.

A nyakbakötős top a jó idő sztárja lesz

Bár ebből az érából kevés olyan dolog van, amit igazán szívesen látnánk viszont, a tervezők és az influenszerek mégis több 2000-res évekbeli darabért rajonganak. Gondoljunk csak a csípőnadrágra vagy a Prada csinos válltáskáira.

De, ha mindez nem lenne elég, a tavaszi-nyári szezonban egy új retró darab kerül fókuszba, ami nem más, mint a nyakbakötős top. Bizonyára jól emlékeznek sokan, mennyi ilyen felső lapult a ruhásszekrényben a 2000-res évek elején, és, ha még megvannak, most elő lehet venni őket.

Egy igazi univerzális darab, ami szoknyával és nadrággal is jól mutat, és többféle stílusú szettbe illeszthető. Lehet elegáns vagy casual, egyszóval bármivé alakítható. A sztárok és az inluenszerek máris beleszerettek, és valljuk be, tényleg nem jön rosszul egy ilyen darab a nőies ruhatárban. Szépen hangsúlyozza a vállakat, így ha nem vagy oda az ejtett vállú darabokért, a nyakbakötős topok, ruhák remek alternatívát jelenthetnek.

Képek: Christian Vierig, Arnold Jerocki, Stephane Cardinale-Corbis/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés