Tavaly a nőiesség szimbólumává avanzsált a midiszoknya, de ez még nem arra utal, hogy a miniszoknya végleg háttérbe szorul. Továbbra is bebizonyítja a divat számára, hogy elképesztően sok stíluslehetőség rejlik benne.

hirdetés

A miniszoknyát a legtöbben kacér kis ruhadarabnak tartják, és sokan tényleg csak akkor kapják elő a szekrényből, amikor a szexi kisugárzásukat szeretnék felerősíteni. Ám a kis szoknyában több rejlik annál, minthogy megragadjon a randik és a bulik világában.

Bár kétségkívül szexi kreáció a miniszoknya, lábvillantó fazonja ellenére sem áll tőle távol a nőies elegancia, ráadásul rengetegféle stílusverzióban viselhető.

Miniszoknya stílusosan: nőies és elegáns is lehet

Nyilván nem az extrém rövidre szabott, fenékvonalat paskoló miniszoknyákra gondolunk, amikor nőies megjelenésről beszélünk, mert azért a rövid szabásnak is van egy ízléses határa. Ám a szoknya anyaga már nem mérvadó abban, hogy mi számít közönségesnek.

 

A dögös műbőrszoknya éppúgy beleférhet egy elegánsan felépített szettbe, amelyben a nőies stílusjegyek dominálnak, és a farmerszoknyának nem feltétlenül kell sportosan vagány öltözékben landolnia. Minden azon múlik, mivel és hogyan viseled az adott darabot, illetve milyen érzékkel kombinálod a divatos kiegészítőkkel.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés