Nem a szilikonpánt a megoldás, ha nyitott vállú, vagy kivágott ruhát viselsz. A melltartók hozzáigazodtak a most divatos öltözékekhez, így minden dekoltázshoz akad egy megfelelő fazon.

hirdetés

Bármilyen nőies, vagy trendi az összkép, a hívatlanul kilógó melltartópánt bizony lepontozza az öltözéket, hiszen szedett-vetett hatást kelt. A macerás szilikonpánt sem sokat javít a helyzeten, mert nem igazán észrevétlen. Csillog és csúszkál a bőrön, ráadásul a test hőmérsékletének hatására könnyen kinyúlik és behullámosodik a széle.

Ha belegondolunk, nincs is rá szükség, ugyanis rengeteg olyan levehető, illetve átalakítható pántú melltartót lehet találni a kínálatban, melyek tökéletesen passzolnak a mélyen dekoltált, és nyitott vállú ruhadivathoz. A nyári kollekciókban fellelhető, széles ívű, és szögletes nyakkivágású felsőkhöz éppúgy alkalmazkodtak a cicifixek, melyek a kényelmet szintén szem előtt tartják. Ha a pánt nélküli melltartók zavarnak, akadnak olyan átalakítható megoldások, melyeknek nagyon szélen vannak a pántjai, így bizonyos ruhák alatt észrevétlenek maradhatnak.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás: