Az átmeneti szezonban igazi aduász darabnak számít a midiszoknya, amivel nem jelent problémát a réteges öltözködés. Hiszen sokoldalúan variálható, és könnyen igazodik a különféle stílusokhoz, az elegánstól kezdve a sportosig.

hirdetés

A hosszabb fazonú szoknyákat még nem kell a szekrény mélyére suvasztani, ugyanis remekül kombinálhatóak a melegebb rétegekkel, így a kora reggeli hűvös időben, és a délutáni melegben egyaránt praktikusak. Ráadásul könnyen igazodnak a nőies szettekhez, ugyanakkor sportos elemekkel sem slamposak, sőt, számtalan lehetőséget kínálnak a divatos összeállításokhoz.

A midiszoknya sokrétűen, stílusosan viselhető: ősszel is sikkes

Aki állt már tanácstalanul egy tömött szekrény előtt azon morfondírozva, hogy mi mihez passzol, jól tudja, hogy egy ezerarcúan variálható alapdarab valóságos kincsnek számít, különösen a változékony őszi időszakban.

A midiszoknyák előnye, hogy éppúgy jó barátságot ápolnak a lapos talpú loaferekkel, edzőcipőkkel és bakancsokkal, mint a nőies papucscipőkkel, szandálokkal, és a magas sarkú topánokkal. Már ez is szép tőlük, de még tovább gazdagítja előnyös tulajdonságaikat, hogy a most divatos retró kardigánokkal, a sikkes blézerekkel, valamint a vagány bőrdzsekikkel is gond nélkül összeférnek.

Számtalan stíluslehetőséget rejtenek magukban, és mivel az utóbbi időben slágerdaraboknak számítanak, valószínűleg sokak szekrényében megtalálhatóak, így már csak néhány inspirációszikrára lesz szükség, hogy megmutathassák minden oldalukat.

 

Kiemelt képek: Christian Vierig, Edward Berthelot/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés