A retró trendeknek köszönhetően, a pólók még nagyobb figyelmet kapnak, hiszen amellett, hogy a tavaszi-nyári szezon alapdarabjai, olyan stílusfűszerek is, melyekkel kifejezhetjük hangulatunkat, érzelmeinket, vagy egyszerűen csak feldobhatjuk velük az öltözékünket.

Az elképesztően színes tavasz után, még vibrálóbb trendekkel kecsegtet a nyár. A pólók már nem csupán egyszerű alapkellékek, hanem kulcselemei a divatnak, melyek végigvonultatják a legmenőbb irányzatokat. Továbbra is népszerűek a semleges fehér, és a valamivel izgalmasabb feliratos pólók, ám a színek és minták kedvelőiről sem feledkeznek meg a kollekciók.

A szafari, a neon, és a batikolt trendhullám is képviselteti magát a pólók terén, de a klasszikus csíkos és virágos felsők sem kopnak ki a kínálatból. Bár főként a kilencvenes évek divathóbortjaival találkozhatunk idén, a hetvenes-nyolcvanas évek hangulatvilága is visszaköszön a ruhadarabokon: a retró zenekaros pólók vagányságát csak a sportos, múltidéző kreációk überelik. Az alábbi fazonok sokoldalúan variálhatóak, és rengeteg stílusverzióban helyet kaphatnak. Ráadásul, viszonylag alacsony áron beszerezhetőek, így akár többfélével fellendíthetjük a ruhatárunkat.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés