Az overall a késő tavaszi és a nyári szezon egyik legpraktikusabb slágerdarabja, ráadásul otthoni viseletnek is megteszi, ha már unod a tréning- és szabadidőruhákat.

hirdetés

A retró trendeknek köszönhetően az overall újra fénykorát éli a divatban. Akadnak olyan fazonok, melyek dzsekivel és átmeneti kabáttal is könnyen összeboronálhatóak, ezáltal a járványhelyzet alatt is lényegesen leegyszerűsíthetik az öltözködést, ha muszáj kimozdulnod. Így csak egy cuccot kell kimosnod, ha hazaértél, de az otthoni megjelenésedet úgyszintén feldobhatod egy-egy kényelmes kreációval.

A tavaszi divat kedvence a kényelmes overall

Egy jól szabott overall nem állja útját a komfortérzetnek, mégis csinosabb, mint egy tréningruha. Nagyon divatosak most a farmeranyagú és bőrhatású megoldások, melyeknek könnyedén felerősítheted a nőies stílusvonásait.

 

Az ingfazonú verziók a legnépszerűbbek idén, ami jó hír, mert ezek a darabok tényleg sokoldalúan viselhetőek. Edzőcipővel és magas sarkú topánnal egyaránt jól mutatnak, de az otthoni kényelemhez is könnyedén alkalmazkodnak.

Kiemelt képek: Christian Vierig, Andreas Rentz/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés