Sokszor a stílusos megjelenéshez nem szükséges mindig az aktuális trendeket követni, csupán elengedő néhány olyan darabra beruházni, amelyek könnyedén variálhatóak. Ezek megkönnyítik az öltözködést, és jelentős pénzt is megspórolhatsz velük. A mindig csinos megjelenés érdekében, pár apró, karcsúsító trükk is segíthet.

A ruhavásárlásnál több szempontot is érdemes figyelembe venni: például, hogy az adott fazon megfelelő-e az alakodra, vagy a színek passzolnak-e a bőrtónusodhoz. A rosszul megválasztott darabok képesek elrontani az egész megjelenést, amelyet ilyenkor már egy-egy gondosabban kiválasztott fazon sem menthet meg. Ezért az a legfontosabb, hogy tisztában légy azzal, mi az, ami igazán jól áll neked.

Ám a történetnek itt még nincs vége, hiszen fontos, hogy a kiválasztott kreációkat miként variálod, és milyen szetteket raksz össze belőlük. Sokszor elég pár kiegészítő és egy jól megválasztott cipő, a szerelés pedig máris telitalálat lesz. Ezekkel a kulcsdarabokkal sokkal csinosabbá teheted a megjelenésed, és akár optikailag is elcsalhatsz pár kilót.

Így lesz mindig csinos a megjelenés: pár apró karcsúsító trükk segíthet

A pólót érdemes mindig betűrni, és magas derekú nadrágot választani hozzá. Ezzel szépen hangsúlyozhatod a derekad, így a sziluetted optikailag karcsúbbnak tűnik.

A fehér nadrág sem fog szélesíteni, ha megfelelően viseled. A kigombolt, hosszított blézer nyújtja az alkatot, az öv pedig kihangsúlyozza a derék karcsúságát. A hegyes orrú cipő teszi fel a szerelésre a koronát, amitől a lábak vékonyabbnak, hosszabbnak tűnnek.

A rövidnadrág és az ing kombinációja ősszel is megállja a helyét, ha vastagabb harisnyával, megfelelő lábbelivel viseled. Itt ugyanúgy a deréktájékra került a hangsúly, az összegombolt ing pedig vékonyabbá varázsolja a felsőtestet.

A kötött pulóver sem szélesít optikailag, ha megfelelően variálod. A vékonyabb darabokat nyugodtan betűrheted, így a derékvonal karcsúbbnak fog látszani. A hosszabb láncokkal szintén trükközhetsz, mert szépen nyújtják az alakot.

A fekete eleve slankít, a megfelelő darabok segítségével pedig optikailag hosszíthatod a sziluetted.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés