A fürdőruha megkötése okozhat némi bonyodalmat. A görcs kényelmetlen, a masni szétcsúszik, ráadásul a biztonságos dupla bokrétától gyakran kinyúlik a pánt, mert sérül a gumírozása. A legtöbben segítséget kérnek a tökéletes csomó elkészítéséhez, ám előfordulhat az is, hogy saját magadnak kell összeügyeskedned a tartós, ízléses görcsöt. Ezzel a módszerrel pillanatok alatt megoldódik a probléma!

hirdetés

A fürdőruha megkötése pofonegyszerű lesz ezzel a trükkel

Szinte minden nő megtapasztalta már a bikinifelső okozta kellemetlenségeket. A nagy cécóval összeügyeskedett csomó mindig a legkellemetlenebb pillanatban csúszik szét. Aki biztosra megy, általában dupla görcsöt készít, ami nem csak a nyakat dörzsöli ki egy idő után, de a fürdőruha anyagát is roncsolja. Noha valóban egyszerűbb úgy tárolni a bikinit, hogy a felsőrész eleve meg van kötve, hiszen így fel- és levételkor nem kell ki- és bekötni, a pánt gumírozásának nem tesz jót ez a megoldás.

Könnyebben kinyúlik, és a klóros vagy a sós víz is jobban kieszi az anyagot, ha így szárad meg. Mosás előtt tehát érdemes kikötni, de még jobb, ha az alábbi módszert alkalmazod, amivel pillanatok alatt állítható pántot kapsz, így nincs több gond a bikinifelső fel- és elvételével. A fürdőruha megkötése így sokkal egyszerűbb, és bár apró részlet, stílusosabbá teszi a strandolós megjelenést.

Ezzel a trükkel pillanatok alatt megoldhatod a problémát, roppant esztétikus és kényelmes lesz az eredmény. Te magad is meg tudod majd kötni a fürdőruhafelsőt, de egyetlen mozdulattal akár állítani is tudod majd a pántok hosszúságát.

A nap folyamán kissé szétcsúszhat az összeügyeskedett megkötés, így néha nem árt ellenőrizni, hogy feszesebbre kell-e húzni a pántokat, nehogy lecsússzon a bikini. A videóban lépésről lépésre láthatod, hogyan készítheted el a tökéletes csomót, nem kell extrém kézügyesség hozzá.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés