Az izgalmas, egyedi stílus ötven felett egyszerű kulcsdarabokkal is megteremthető. A csinos blogger egy kis vagány lazasággal rázza fel öltözékeit az aktuális trendek segítségével.

hirdetés

Izgalmas, egyedi stílus ötven felett kulcsdarabokkal

Az öltözködést egyáltalán nem határozza meg az életkor. Bár még a mai napig sokan gondolják úgy, hogy az idő múlásával néhány ruhadarab tiltólistássá válik, valójában nem kell teljesen átformálni az egyéni stílust, a fazonválasztás pedig inkább a tetsalkati adottságokon múlik, semmiképp sem az életkor függvénye. A divatosan vagány, mégis elegáns és nőies megjelenés kulcsa sokkal inkább a megfelelő szabások párosításában, valamint a színek harmóniájában rejlik.

A csinos blogger, Margareta a vagányabb darabokra sem mond nemet csupán azért, mert átlépte az ötvenet, a stílusát abszolút a személyes ízléséhez és az aktuális trendekhez igazítja. Ám meglehetősen jó érzékkel, finom visszafogottsággal válogatja össze a klasszikus és a menő holmikat. Kizárólag egyszerű kulcsdarabokkal trükközik, a megjelenése mégis valamiféle izgalmas egyediséget sugall. Egyszerre vagány és elegáns, az apró részleteknek köszönhetően zseniális stílusmixeket hoz létre a mindennapi ruhadarabokkal.

A nőiesebb darabokat gyakran kombinálja divatos bőrcuccokkal, a bőrnadrágok és a bőrszoknyák például nagy kedvencei a téli időszakban. Egyszerűek, letisztultak, mégis magukban hordoznak egy kis merészséget, amitől a hétköznapi összeállítások egészen más fényben ragyognak.

Simán felveszi a vagány bakancsot, ahogy a sportcipőt ugyancsak bátran boronálja össze nőies, elegáns ruhadarabokkal. Mindig az apró részletekkel éri el, hogy az eredmény egyedivé váljon. Stílusfotóival sokak számára nyújt inspirációt, bebizonyítja, hogy a trendi cuccok ötven felett ugyanolyan változatosan és izgalmasan kombinálhatók.

A divatos blogger kevésbé mer kísérletezni a színekkel, ennek ellenére cseppet sem unalmas vagy lehangoló a megjelenése. Nem feltétlenül kell rikító holmikkal felturbózni a hétköznapi szetteket ahhoz, hogy könnyed, mégis karakteres legyen az összkép. A lényeg, hogy a belső és a külső harmóniában álljon egymással, ehhez pedig a klasszikus szükre, fehér, fekete és barna darabok is remek választásnak bizonyulnak.

Arra mindig figyel, hogy az összeállítás hangsúlyozza csinos, nőies alakját, az oversize cuccok alatt sem rejti el a sziluettjét. Remek érzékkel csempészi bele a modern, vagány holmikat a ruhatárába, a szettek látványosan fiatalítják a megjelenését, s mindeközben egyik összeállítás sem hat erőltetettnek.

Kiemelt kép: Margareta Hallin/50something.se/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés