Hugh Grant felesége akkor is nőiesen elegáns, ha nem a letisztult sikket választja, a retró miniruha, amit a vörös szőnyeges eseményre választott, a tavaszi divat legnépszerűbb stíluselemeit elegyíti.

hirdetés

Hugh Grant felesége időnként felbukkan férje oldalán a fontos eseményeken, és mindig lenyűgözően sikkes a megjelenése. Bár többnyire a visszafogott, egyszerű darabokat részesíti előnyben, olykor-olykor szívesen kísérletezik a színes, mintás és retró kreációkkal.

Úgy tűnik, az utóbbi időben nagy figyelmet szentel a múltidéző divatnak, már jó néhány alkalommal jelent meg a közönség előtt a hatvanas és hetvenes évek divathangulatát megidéző öltözékekben.

Idén számos múltbéli stílusjegyet elevenítenek fel a trendek, tavasszal pedig még nagyobb fokozatra kapcsol a retró láz, amit Hugh Grant felesége is jól érzékeltet cikcakkos mintázatú miniruhájával.

Hugh Grant felesége csodásan festett: a retró miniruha, amit viselt, extra divatos idén

Anna Elisabet Eberstein remek stílusérzékkel válogatja össze a klasszikus és divatos fazonokon alapuló ruhatárát, öltözékeivel sohasem lő túl a célon. Érdemes kicsit visszakanyarodni a BAFTA-gálán viselt szettjéhez, hiszen az igencsak árulkodó lehet, hogy ezúttal egy színesebb darabot választott.

Képek: Samir Hussein/Wirelmage, Jeff Spicer/Getty images.

 

Hugh Grant felesége gyakran ragaszkodik a klasszikus fekete eleganciájához, általában semleges tónusokkal alapozza meg a finom összképet. Most azonban egy tarka, színes miniruhát választott, ami a hatvanas évek sikkjét idézi meg. A teljes öltözékét a múltidéző hangulatnak szentelte, szling körömcipőjével szintén az említett divatkorszakra utalt. Egyszerű borítéktáskával kombinálta a szettet, kiegészítőinek semleges árnyalatai a ruhája mintázatában éppúgy szerepeltek.

A cikcakkos minta, amely a hatvanas–hetvenes években vált népszerűvé, most visszatért a divatba, Anna pedig bebizonyította, hogy kifinomult nőiességgel is viselhető a feltűnő darab.

Kiemelt kép: Jeff Spicer/Getty Images.

Cikkfotók: Samir Hussein/Wirelmage, Jeff Spicer/Getty images.

  • Megosztás:
hirdetés