A ’60-as évek divatja mindent áthat idén, a frizurák, a sminkek és az öltözékek terén egyaránt megmutatkoznak inspirációi, ahogy ezt Nicky Hilton Rothschild megjelenése is hűen tükrözi.

hirdetés

Nicky Hilton Rothschild jóformán törzsvendégnek számít a divatbemutatókon, február 2-án a Marc Jacobs jubileumi show-ján vett részt, amelyen a hatvanas évek ihlette tavaszi-nyári felhozatalt vehették szemügyre az érdeklődők.

A tavaszi-nyári ready-to-wear kollekció a tervező által kedvelt és gyakran alkalmazott stílusjegyeket vonultatja fel a márka negyvenedik évfordulójának alkalmából, így a hatvanas évek irányvonala különösen nagy hangsúlyt kapott. Nicky Hilton öltözéke a gyűjtemény múltidéző hangulata előtt tisztelgett, és egyúttal a legerősebb idei trendet tükrözte.

A ’60-as évek divatja inspirálta Nicky Hilton Rothschild szettjét

Nicky Hilton Rothschild imádja a luxust, ennek ellenére nem mindig gondolja túl a flancolást, a letisztultan elegáns, valamint a végletekig egyszerű, romantikus szettek éppúgy ínyére vannak. A február 2-án tartott New York-i divatbemutatóra meglehetősen visszafogott, mégis extra nőies összeállításban érkezett, amelyben úgymond örök darabok kaptak helyet.

Képek: Gilbert Carrasquillo/GC Images, Dimitrios Kambouris/Getty Images.

 

Most, hogy már előzetest kaptunk a tavaszi napsütésből és enyhe időből, igencsak megugrott az érdeklődés az átmeneti kabátok iránt, Paris Hilton húga pedig remek ötletet ad a fazonválasztáshoz. A vonalú, szolid kabátkája előkelően egyszerű, ám magába foglalja mindazt a bájos eleganciát, ami meghatározó volt a hatvanas években. Fekete hajpánttal, bőrkesztyűvel és balerinacipővel tette teljessé a szerelését, ami visszafogottsága ellenére is elképesztően mutatós és hatásos.

Nemrég Jennifer Lopez is felelevenítette a hatvanas évek nőies trendjeit, csodás frizurája még inkább fokozta az öltözékét átható nosztalgikus hangulatot. A hajban felbukkanó masni nagyon divatos idén, azonban a kislányos részlet nélkül éppúgy megidézhető a hatvanas évek romantikája, ahogy azt Nicky Hilton Rothschild egyszerű szerelése példázza.

New Yorkban február 9-én vette kezdetét a divathét, de már napokkal korábban felbolydult a város, a Marc Jacobs tavaszi-nyári show-ja méltó felvezetése volt a divat ünneplésének.

Kiemelt kép: Gilbert Carrasquillo/GC Images/Getty Images.

Cikkfotók: Gilbert Carrasquillo/GC Images, Dimitrios Kambouris/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés