A haspóló alapvetően lezser, sokat mutató darabnak számít, azonban ízlésesen viselve cseppet sem hat túlzónak vagy slamposnak ez a szimpla ruhadarab. Akár elegáns, nőies összeállításokban is megjelenhet, csupán a szabással és a mellé társított holmikkal kell kifinomult érzékkel ügyeskedni. A nyári melegben kifejezetten kényelmes, könnyed viselet, megfelelő kombinációban még a munkahelyen sem ciki hasvillantós felsőt viselni.

hirdetés

Habár a legtöbben haspólóként emlegetik a röviden szabott felsőrészeket, nem csak a klasszikus pólófazonban jelenhet meg a szexi ruhadarab. A már crop top néven is elhíresült blúzok elegáns, nőies, finomabb változatban éppúgy beszerezhetők. Vannak olyan félvállas, pánt nélküli, fodros és inganyagú verziók, amelyek kifejezetten vonzóvá, elegánssá formálják az összképet.

 

A haspóló lehet elegáns és nőies is, ha ügyesen kombinálod

Noha annyiféle haspóló van, mint égen a csillag, sokszor nem is a felsőrész fazonján múlik, hogy igazán sikkes és kifinomult hatást kelt-e az összkép. Egy szimpla fehér póló éppen olyan elegáns és nőies lehet, mint egy gyönyörű ing, a lenyűgöző eredmény kulcsa a harmonizáló kombinációban rejlik.

Elegáns nadrággal viselve már szinte nyert ügyed van, a visszafogott hatás érdekében azonban érdemes magas derekú verziót választanod. A röviden szabott topok igencsak sokat mutathatnak, így valamennyit nem árt elfedni a pocakból, pláne akkor, ha munkahelyen vagy fontos találkozón kerül bevetésre az adott darab.

A blézer az elegáns, kifinomult megjelenés jolly jokere. Nem túlzás azt állítani, hogy mindenféle szettet képes nőiessé és vonzóvá varázsolni. Egy csinos kis haspóló mellett remekül mutat, különlegesebbé teszi az összképet, és nem engedi, hogy közönségesnek tűnjön a rövidke, falatnyi ruhadarab.

Ha fodros, csipkés, inganyagú haspólót találsz, az már önmagában átlépi a lezser öltözködési stílus határait. A ruha anyaga, mintázata sokszor többet jelent, mint maga a szabás, így ha nőies külsőre törekszel, érdemes a könnyed, kifinomult verziók között válogatni. A selyem, a légies tüll vagy az ünnepélyes szatén magukra vonzzák a tekintetet, csodás összképet teremtenek.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés