A farmerdivat évről évre egyre változatosabb, most például minden egyformán sikkesnek számít, ami megtalálható a palettán. A szűk szárú fazonok mellett felbukkan a mamafarmer és az elmúlt évek nagy visszatérője, a trapéz szárú fazon. A különféle irányzatoknak köszönhetően minden testalkatra akad nőies verzió.

hirdetés

A farmerdivatot sokáig az egyszerű, szűk szárú fazonok uralták. Bár voltak próbálkozások a bővebb szabások bevezetését illetően, mégsem sikerült egyik verziónak sem tartósan megmaradnia a trendek között. A változást a közkedvelt mamafarmer indította el, ami nagyon hamar befutott, népszerűségének hatására pedig sorra kezdték el feléleszteni a márkák a nyolcvanas-kilencvenes évek közkedvelt nadrágjait.

Változatos és sokszínű az idei farmerdivat: ezek a legnőiesebb fazonok

Idén igazán változatos a kínálat, helyet kapnak benne a szűk szárú, lábszárra tapadó verziók, a bővebb, baggy fazonok, a mamafarmer és az egészen bő, trapéz is. Színek, minták tekintetében úgyszintén a sokféleség jellemzi a felhozatalt. A farmert bármi díszítheti, jöhetnek a különféle hímzések, festések, igazából bármi, ami feldobja kicsit az összképet.

A különféle díszítőelemek nagyszerűen mutatnak egy egyszerű pólóval, esetleg edzőcipővel. Ám a visszafogottabb, nőies stílus kedvelőinek sem kell csalódniuk a kínálatban, hiszen bőven akadnak letisztult, egyszínű darabok, melyek akár az irodában is megállják a helyüket.

 

A bővebb szárú daraboktól sem kell megriadni, hiszen nem feltétlenül szélesítik az alkatot, megfelelő felsőrésszel, cipővel kombinálva elképesztően nőiessé teszik a megjelenést.

Az A vonalú nadrággal például érdemes tenni egy próbát, hiszen kiemeli a derekat, a magasabban szabott verziók pedig a kis pocakot is szépen elrejtik, ugyanakkor slankítják a csípőt. Az efféle kreációk formálják, nyújtják a sziluettet. Nagyobb alhasi zsírpárnák esetén a magas derekú szabások már nem a legalkalmasabbak, viselésük roppant kényelmetlen lehet.

A tavaszi trendek között a változatos fazonok mellett különleges stílusmixeket is találunk. A színes farmerek nagyszerűen mutatnak egyszerű felsőrésszel, ám elegáns blúzzal éppúgy összeboronálhatók. A formálisabb öltözködésbe is bekerülhet a kedvenced, a koptatásmentes, egyenes szárú, letisztult szabások remekül mutatnak blézerrel, garbóval kiegészítve. A cipővel hangsúlyt adhatsz az öltözéked stílusának, jöhet a csizma, edzőcipő, derbyfazon, vagy a szezon sztárja, a csillogó magassarkú, annak megfelelően, hogy épp milyen a megjelenésed hangulata.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés