A divatos ezüst nadrág sokkal több lehetőséget rejt magában, mint azt elsőre gondolnád. Változatosan és izgalmasan variálhatod a hétköznapi szettekben, több stílusban megállja a helyét.

hirdetés

Az ezüst nadrág rendkívül izgalmasan kombinálható

Az elmúlt időszakban a fémszínek és a metálfényű árnyalatok alaposan befészkelték magukat a hétköznapi divatba. Felsők, nadrágok, csizmák, blézerek terén egyaránt rendkívül népszerű a visszafogott csillogás, ami tulajdonképpen egy kicsit a diszkókorszakot eleveníti fel, csupán modern, letisztultabb formában.

A legtöbb fémes darabot különböző színekben is beszerezheted, azonban van egy árnyalat, ami mindent visz. Az ezüst nadrágok térhódítása még a divatrajongók számára is hatalmas meglepetés, ám jobban belegondolva a praktikus, mégis egyedi és merész viselet rengeteg lehetőséget rejt magában.

Sokan kifejezetten ódzkodnak a feltűnőbb, egyedibb ruhadarabok beszerzésétől. Főként praktikussági okokból, hiszen a különlegesebb trendek általában csak jönnek és mennek, a beszerzett ruhadarabok pedig egy idő után elő sem kerülnek a szekrényből. Nos, a metálfényű ruhák esetében nincs miért aggódni, hiszen már tavaly óta stabilan tartják pozíciójukat a népszerűségi lista elején.

A másik problémát általában a feltűnő holmik szűkebb kihasználhatósága okozza, sokan tartanak az olyan daraboktól, amelyekkel nehéz bánni, és jóformán csak egy-egy összeállításban mutatnak jól. Ám nem minden esetben érdemes tartózkodni a merészebb kreációktól, egy kis trükközéssel ugyanis, szimpla alapdarabokkal kombinálva abszolút változatosan viselhetők.

A népszerű, rendkívül divatos ezüst nadrág bármilyen stílusban megállja a helyét. Nem csupán szilveszterkor vagy egyéb bulik alkalmával vethető be, sportos, lezser, elegáns és nőies összeállításokban egyaránt mutatós. Különlegessé teszi a megjelenést, kifinomult stílusérzékről árulkodik, miközben egyedi kisugárzást teremt. A blogger nyolc egészen különböző szettet mutat be a videóban, amelyekben az ezüst nadrágé a főszerep.

Az izgalmas csillogó, metálos trendnek tulajdonképpen csak a képzelet szab határt. Akár egy egyszerű pólóval, elegáns blúzzal, blézerrel, edzőcipővel, bakanccsal vagy csizmával is összeboronálhatod a szezon kedvenc, talán legütősebb darabját. A legjobb, ha alapdarabokat válogatsz a feltűnően fényes nadrág mellé, így biztosan nem fogod túltolni a ragyogást. A tökéletes harmónia érdekében pár apró részletben visszaköszönhet az ezüst, például egy táska formájában.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés