Egy csinos, elegáns rövidnadrág simán helyettesíti a szoknyát. Bár sokak szerint nadrágban soha nem lehet igazán kifinomult és nőies az összkép, erre a divat abszolút rácáfol a különleges, gyönyörű darabokkal. A boltok kínálatában rengeteg zseniális fazonra lehet bukkanni, összegyűjtöttük a legelőnyösebb, legsikkesebb sortokat.

hirdetés

Egy elegáns rövidnadrág simán felér egy szoknyával

Noha egyes nők úgy gondolják, az eleganciához vezető út egyértelműen a csinos szoknyákban rejlik, egy nőies, kifinomult szabású rövidnadrág éppen annyira elragadó megjelenést kölcsönözhet. Persze ebben az esetben nem a farmersortokra vagy a pamutanyagú, melegítőhatású darabokra gondolunk.

Manapság egyre elterjedtebbek azok a rövidnadrágok, amelyek remekül kombinálják a kényelmet és a sikket. Egy húzós munkanap során rengeteget számít, hogy az adott darabban jól érezze magát az ember lánya, ám a legtöbb esetben a megjelenés is sokat nyom a latba. Szerencsére roppant felkapottá váltak a különleges fazonú, elegáns hatású alsók, amelyekkel nem lehet mellényúlni egy irodai napon.

 

Ezek az elegáns, csinos darabok nem csupán elképesztően sikkesek, alakformáló hatásuk mellett sem lehet szó nélkül elmenni. A legtöbbet magas derékkal szabják, aminek köszönhetően nyújtják az alakot, hosszabbnak mutatják a lábakat. A tapadós verziókkal nem árt vigyázni, hiszen könnyedén kiemelik a vastagabb combokat, azonban a lefelé szélesedő, A vonalú nadrágok kifejezetten csinossá alakítják a sziluettet.

A lazább verziók is lehetnek rendkívül elegánsak és előnyösek. Manapság kifejezetten trendinek számít a könnyed, oversize holmik viselete. Egy bő inggel kombinálva ezek a lógós hatású darabok hihetetlenül sikkes hatást keltenek, ráadásul roppant kényelmesnek bizonyulnak.

Sokszor az apró részletekben rejlik a valódi elegancia. Érdemes figyelni a nadrág kidolgozására, varrására. A szépen szabott vonalak, az átlapolt részek már önmagukban nőies hatást keltenek. A zsebek területére nem árt figyelni, hiszen a bő zsebbel varrott nadrágok esetén buggyossá válhat az anyag, ami nagyon lerontja az összképet.

Egy-egy aprócska gomb vagy díszítés a legunalmasabb darabokat is feldobja. Érdemes azonban a finom részletek színét is alaposan megfigyelni, hiszen az arany és ezüst gombok rögtön magukra vonzzák a tekintetet, és amennyiben az árnyalatuk nem passzol az általad viselt kiegészítőkhöz, ékszerekhez, vagy esetleg a táska láncához, máris diszharmonikussá válik az outfit.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés