A nőies blúzok nem csak nyáron, ősszel is reflektorfénybe kerülnek. Jól passzolnak az irodai öltözékekhez, de farmeres szettekben éppúgy megállják a helyüket. Idén igazán sokoldalúan variálhatóak!

hirdetés

A nőies blúzok igazán sokoldalúak

A hűvösebb idő beköszöntével visszatértek a blúzok és ingek, amelyek nem csak az irodai öltözködés alapját képezik. Szinte minden nő rendelkezik pár jolly joker darabbal, amelyek még a legkétségbeesettebb reggeleken is képesek megmenteni a napot. Ám a túlságosan elegáns felsőket olykor nehéz sokoldalúan skombinálni, így a hétköznapokon simán a szekrényben maradnak.

Pedig nagyon nőiessé teszik a megjelenést, és farmer mellé társítva franciás lazaságot visznek az összhatásba. Éppen ezért érdemes a blúzokat minél több összeállításban kipróbálni, bátran cserélgetve a kiegészítőket. A stílusmixelő trendeknek köszönhetően az elegánsabb darabok nagyszerűen megállják a helyüket edzőcipővel vagy bakanccsal, nem teszik slampossá a megjelenést. A különböző stílusú kabátokkal szintén játszadozhatsz, vagy a valódi ősz beköszöntével akár pulóverrel is kombinálhatod őket.

Galériánkban olyan darabokat gyűjtöttünk össze, amelyek bár elegánsak, mégsem túl konzervatívak. Nagyszerűen mutatnak farmerral és edzőcipővel, és jól bírják a különleges kiegészítőket, melyek még jobban feldobják a megjelenést.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés