Már az előző szezonban is érződött az 1980-as és 1990-es évek hatása a divatban. Számtalan rég elfeledett trend tért vissza egy picit átalakulva, és vált ismét a nők kedvenc viseletévé. Nincs ez másként a kiegészítők terén sem, a tűsarkú cipőket felváltották a szélesebb sarkak, és a táskadivat is visszatért a múltba.

hirdetés

Az elmúlt években főként a nagyobb méretű kézitáskák voltak divatosak, hiszen ezekbe jól lehet pakolni és egyszerűek. Majd jöttek a praktikus pántos táskák, amelyek ideálisak bármilyen programhoz, mivel szabadon hagyják a kezeket. Most pedig ismét divatosak a ’90-es évek kedvelt fazonjai, egy kis változtatással. Ezért sem érdemes állandóan szelektálni, és egy-két kedvenc darabot nyugodtan meg lehet tartani.

Kis válltáska

Az ezredforduló elején nagy népszerűségnek örvendtek azok a kistáskák, amelyeket vállon lehetett hordani, és rövid volt a pántjuk. Kétségtelenül a szezon legnagyobb visszatérője, a hírességek és a bloggerek imádják ezeket a darabokat. Méretéből adódóan kevésbé praktikus, de legalább nem kell kézbe fogni.

Fonott táskák

A fonott hatású cipők mellé megérkeztek a táskák is. Ezek általában téglalap alakúak, egyaránt jól passzolnak elegáns és lazább összeállításhoz. Nagyszerűségük az egyszerűségükben rejlik, és különlegességüknek köszönhetően könnyedén feldobják a megjelenést.

Láncos táska

A lánc egy olyan dolog a divatban, ami sosem tűnik el teljesen. Szinte minden szezonban megjelenik valahogyan, legyen az öv, nyaklánc, vagy most táskapánt. Az arany szín szuperül feldobja ezeket az egyszerű táskákat. Csodásan passzol mindenhez, és igazán nőies.

Pufi clutch

A hagyományos clutch táskák sokkal nagyobb verziói, amelyeket már nem elegáns eseményen, hanem a hétköznapokon viselnek. Igazán vagány és nőies darab, pont ezért remekül párosítható bármilyen összeállításhoz.

Jól látszik, hogy jelenleg az egyszerűbb darabok az igazán népszerűek, amelyek remekül passzolnak mindenhez. Ha táskákról van szó, akkor mindenképp fontosak a színek, idén nagyon divatosak a pasztell árnyalatok, ezek még az egyszerű farmer-póló összeállításokat is izgalmassá tudják tenni.

Nyitókép: Edward Berthelot / Getty Images

  • Megosztás:
hirdetés