Nem kell a teljes őszi ruhatárat a gardrób mélyére suvasztani, számos olyan átmeneti darab van, amit megfelelő párosításban télen is bátran hordani lehet. Rétegezve pont elég melegek, ráadásul kifejezetten sikkes megjelenést kölcsönöznek. Hatalmas előnyük az is, hogy a több rétegből álló szerelés egy-egy darabját a fűtött helyiségben pillanatok alatt le lehet kapni, így garantáltan nem okoz problémát a nagy hőmérsékletváltozás sem. A kedvenc ruhák téliessé alakítása cseppet sem nagy ördöngösség, csupán pár trükkre van szükség hozzá.

hirdetés

Átmeneti ruhák téliesen: a kezeslábas remekül rétegezhető

Az idei évben legalább egy csinos overall biztos, hogy landolt a divatrajongók gardróbjában. Ezekről az egyberészes ruhákról sem kell lemondani a tél beköszöntével. A legnagyobb mínuszokban is bátran viselhetők a hosszú ujjú, hosszú szárú átmeneti darabok, melyeket kifejezetten jól lehet rétegezni. Az aláöltözet gyakorlatilag nem is látható, egy vékonyabb blúzzal, cicanadrággal a felszín alatt garantáltan senki nem fog megfázni a hidegben sem.

A meleg szerelés eközben hihetetlenül vagány és sikkes hatást kelt, egy kabáttal párosítva észre sem lehet venni, hogy alapvetően egy őszi darabról van szó. A vékonyabb anyagú megoldásokat persze, már jobb mellőzni ilyenkor. A bőrhatású, és farmerból vagy vastagabb szövetből készült kreációkkal azonban nyert ügyed van.

A V kivágású daraboknak sem fellegzett be, a ruha téliessé alakítása kifejezetten egyszerű

A V kivágású ruhákat is bátran lehet viselni a téli, hidegebb szezonban, persze egy kis átalakítással. Mivel a mellkas területe igencsak érzékeny a fagyos levegőre, és egy sállal nem elegendő eltakarni, garbóval ajánlott párosítani az efféle fazonú ruhákat. Ha mintás a dressz, érdemes egyszínű darabot választani, aminek az árnyalata visszaköszön az átmeneti ruhában is.

Vidámságot hoznak a komor időbe a virágmintás blúzruhák

A vidám, tavaszi mintázat elképesztően feldobja a téli szetteket. A hosszú ujjakkal rendelkező virágos ruhákat a hűvösebb nyári estéken is fel lehet venni, s egészen az ősz végéig közkedvelt darabnak számítanak. A vastagabb anyagból varrott dresszeket télen úgyszintén be lehet vetni, csupán a rétegezést kell megoldani. Egy csinos kardigánnal és csizmával nőies, kifinomult megjelenést kölcsönöz egy ilyen darab, és a ruha téliessé alakítása sem okoz nehézséget.

A rövidnadrág minden évszakban viselhető, csak az anyaga nem mindegy

Nem a lenge nyári, hanem az átmeneti időszakban felbukkanó bőrhatású vagy szövet rövidnadrágokra gondolunk. Ezek a szuperül kombinálható, falatnyi darabok tökéletesen passzolnak nem csak az őszi, de a téli ruhatárba is. Vastagabb harisnyával, combcsizmával vagy hosszabb szárú csizmával párosítva hihetetlenül szexi megjelenést kölcsönöznek, így ezek a fazonok téliesen is hordhatóak.

A kötött ruhák szezonja ősztől tavaszig tart

A pulóverruhák az őszi szezon nagy kedvencei, és télen sem kell őket a gardróbban pihentetni. Vastagabb harisnyával kombinálva, vagy nagyobb mínuszokban akár leggings felett is bátran viselhetők ebben a hűvös szezonban. Ezek a darabok úgyszintén jól rétegezhetők, gyakorlatilag bármilyen blúzt el lehet rejteni alattuk, így a megfázás elkerülése garantált.

Egy őszi ingruha vagy bőrruha vadítóan szexi lehet télen is

Az ingruhák tökéletes befektetésnek számítanak, hiszen mind a kifinomult és elegáns stílusba, mind pedig a lezserebb, sportosan elegáns megjelenésbe beleférnek. Mivel télen is nagyon jól kombinálható darabok, még inkább érdemes beszerezni egyet az áruházak egyikéből. A bőrhatású ruhával szintén ugyanez a helyzet. Az idén elképesztően divatos darab csodásan mutat bőrcsizmával kombinálva.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Cikk képei: Edward Berthelot/Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés